Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Имах пожар в работилницата, изгоря сума ти инструмент, та сега пак събирам като пчеличка.
profesionalist_wood - майстор
Успех с събирането на инструмент. И да купиш пожарогасители и датчици за дим към СОТ
grizan1980 - специалист
Здравейте , днес си мислих за 3те акумулаторни машини които пускат другата седмимца. Та странния ми въпрос е всяка от тях ли си е с батерия и зарядно ? Четох им инструкцията , там със сигурност верта има батерия , а на другите два има зарядно само . Как мислите?
stan73 - майстор
Да споделя първи впечатления от работа с Мултитула:
Трябваше да отрежа няколко пластмаси (ремонтирам строшена кутия на батериен пакет на винтоверт на мой приятел), та с нож Z32 A2 и на ниска скорост "2" ги отрязах лесно и без проблеми (не, че съвсем не става и с ножовка, но близко до ъглите с нея е по-трудно, а и исках да тествам машината). Ползвах ниска скорост, защото иначе пластмасата се топи. За пробата отрязах и една дъска. Също става лесно. Кефи и от какви странни позии може да се реже с тази машинка или на какви зачукани места...
Машината се държи доста прилично. Не вибрира много (като я държиш), иначе осцилацията със монтиран инструмент е съвсем достатъчна (а вчера ми се стори малка, но без монтиран инструмент), затопля при работа и леко мирише, но е в рамките на допустимото за не особено качествен двигател. Смятам, че поне няма да изгори, при моя начин на ползване ("от дъжд на вятър"). Аз лично смятам, че ще ми върши добра работа.
stan73 - майстор
grizan1980 написа:
Здравейте , днес си мислих за 3те акумулаторни машини които пускат другата седмимца. Та странния ми въпрос е всяка от тях ли си е с батерия и зарядно ? Четох им инструкцията , там със сигурност верта има батерия , а на другите два има зарядно само . Как мислите?
Да, всяка си има и батерия и зарядно и са взаимнозаменяеми.
addicted - специалист
Аз от много време дебна мултикътара, и вчера в 7.34 бях в най близкия лидъл и... и нямаше. След 5-10 мин. бях в следващия лидъл и... и там нямаше. Та вече сериозно се навих повече да не стъпвам в тая смотана верига по какъвто и да било повод.Служителка в единия ми вика "Ама те свършиха, бяха две бройки"...закакво ми печатат хиляди промоционални оферти, за две бройки ли?Да се редя пред магазина рано рано в 6 пък дано се доредя, като в комунизма?Според мен ни третират като някаква държава от четвъртия свят в следвоенно положение.Закакво да зареждат повече и да им остават, пък те и тия не ги зареждат, взимат върнатите в белите държави и ни ги продават на нас.А ние се радваме колко сме на далавера от лидълските боклуци.
mitko64 - майстор
Батерии да искате http://www.lidl.de/de/parkside-akkupack ... ly/p195658 . Ама у нас за В2 и В4 модели, същия капацитет са по 28лв. Иначе и в Германия ако окъснееш духаш супата, търговията е на аукционен принцип. Там поне имаш възможност за поправителен он лайн с 5 евро отгоре.
Последна промяна от mitko64 на пет апр 10, 2015 1:36 pm, променено общо 2 пъти.
stan73 - майстор
Някъде колегите бяха споменали, че консумативите на мултитула не били много корави. Ако е въпроса в захабяването на зъбите - не може ли да се острят - например с мултишлайф (тип Дремел) или поне с триъгълна пила ?
mitko64 - майстор
Аз го казах- рязах алум. профилче, сигурно 5 мин. Шкурките са разлепваха от велкрото. Но за утеха да кажа , че за двойни пари, Волфкрафт не са по- добри.
profesionalist_wood - майстор
Нещо на сайта на Лидъл не излиза телефона за връзка да попитам къде има налични продукти

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: