• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
dpp - специалист
zz_stefanov написа:
Първата си е Singer 2263 TRADITION, http://technika.bg/product/5096/shevna- ... ition.html нищо особено. Това PFAFF си е също към Singer. Китайски са от години. Продава се от цената на тази в lidl до към 500 лева. Цената в лидъл е истинската за нея, според мен. :)
Това че изглежда като нея не означава че е същата вътре. Само като видиш как се регулира дължината на бода - точно обратно. Явно механиката не е същата. Китайците копират доста добре външно - е и вътрешно последно време...
А Pfaff си е марка определено в тоя бранш! Но доколко е такава вътре е сложна работа! :?
Andri01 - майстор
nautilus33 написа:
profesionalist_wood написа:
Брех да не му си види. Не видях никъде от тези телоподаващи на Парксайд :? Обикалях из магазините ама йок.
Не знам за какво ще го ползваш, но ако става дума за това, което бяха пуснали преди около 3 седмици, не става за кой снае каква работа. Казаха ми, че евентуално за по тънка ламарина и до там.
С тел 0,9мм заварявах 5мм. черно и резултата не е по лош от обикновен електрожен. Въпрос на настройки на тока и скороста на подаване. Става въпрос за домашна работа ,разбира се.
fore - майстор
И моята жена купи Лидлският 4 конечен оверлог на Паф, понеже 5 конечният Нюман не и стигал. Шиенето и рисуването са и хоби и скоро направи 30 елека за фирмата на Баща и.

Та от Завод Витоша има Сингер за прави шевове и Нюмана. И двете са си Китайци както се спомена и са с по ниско качество. Но това са машини за домашно ползване все пак. А и щом се ушиха 30 елека на подобрен клас машини значи ...... Слабото им място са резервните крачета към транспортният механизъм. И оригиналното е от някакъв ЦАМ дето се чупи и резервните са.... Ходих лично да сменя ново напукано краче с ново от по читава сплав.
Педалите са електронни и се донастройват за вдигане на оборотите с завъртане на един тример в тях. Жената иска по висока скорост.

Добре е да се смажат преди употреба.

Та Лидлският 4 конечен оверлог е като чели една идея по качествен от тези на Сингер.....

За сега крачето не се е чупило, но и Жената уши за малкият един костюм - таралеж и други дреболии и не е имало промишлена експлоатация като на другите две машини.

Като минус мога да отбележа диодното осветление с един светодиод- син- много дразнещ. Принудих се да го сменя с бял които имах за по нормално осветление. На Сингерите осветлението е с обикновени крушки.

Друг минус е липсата на контейнерче за отпадъчните конци както е при 5 конечният Нюман. Но Жената приспособи едно пластмасово легенче за целта.

Ами добри са Лидлските шевни машини според това което аз виждам и като поддържащ същите по принуда.....
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Благодаря ви!
etconev - специалист
Днес говорих с Лидл България относно мое запитване. Държа да отбележа, че бяха изключително коректни и сами ми поискаха тел. за връзка и ми се обадиха. Попитах ги дали инструмент или принципно уред с гаранция, закупен от някой магазин на Лидл в Европа, гаранцията му би важала и тука. Отговориха ми, че гаранцията ще важи, ако същият уред е бил пускан в магазин на Лидл в България и за да съм сигурен ме посъветваха, преди да си закупя нещо до се свържа с тях и да ги попитам за конкретния уред и модел дали ще важи гаранцията. Дано ви е била полезна тази информация.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Логично звучи, супер, че е така! Благодаря за информацията!
resistbody - майстор
Andri01 написа:
nautilus33 написа:
profesionalist_wood написа:
Брех да не му си види. Не видях никъде от тези телоподаващи на Парксайд :? Обикалях из магазините ама йок.
Не знам за какво ще го ползваш, но ако става дума за това, което бяха пуснали преди около 3 седмици, не става за кой снае каква работа. Казаха ми, че евентуално за по тънка ламарина и до там.
С тел 0,9мм заварявах 5мм. черно и резултата не е по лош от обикновен електрожен. Въпрос на настройки на тока и скороста на подаване. Става въпрос за домашна работа ,разбира се.
5mm с тея 90А.... телта се наслоява и няма как да направи добър провар на 90А
Andri01 - майстор
Щом казваш....:)
israeli - специалист
Качествен ли е комплекта пили, който ще пускат следващия четвъртък?
vasko9999 - специалист
israeli написа:
Качествен ли е комплекта пили, който ще пускат следващия четвъртък?
За ПРЪВ път се пуска.Но мисля да пробвам.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: