• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 369
Нека намерим най-тънките цени.
mikluho - специалист
вт авг 18, 2020 11:45 pmkuger написа:
вт авг 18, 2020 3:07 pmmgbagera написа:
А динамометрични ключове да сте срещали някъде останали бройки ?
Един се търкаля из къщи вече почти две години :shock: Още не съм го ползвал. Купен е защото трябва да има :-D
Купи си мотор, и ще ти трябва :!:

Аз ползвам постоянно, когато и както!
Винаги когато стягам в разни алуминиеви отливки или секакво дето си трябва.
Техниката " до скъсване и половин назад" носи много споменаване на майката, лелята и все откъм средата ги търсиш!
kuger - майстор
вт авг 18, 2020 11:53 pmmikluho написа:

Техниката " до скъсване и половин назад" носи много споменаване на майката, лелята и все откъм средата ги търсиш!
Дърт съм за мотор, купих го с цел да си стягам болтовете на джантите по каталог :-D , ама вече ръцете ми са като динамометричен... :-D
Техниката е "стягане до скъсване и четвърт напред" :-D
mgbagera - специалист
Е то и аз, вероятно като го купя ще му е първото и последно ползване. Ама ми е писнало да се моля на тоя, на оня да ми заеме нещо и после едва ли не да съм му длъжник цял живот. Все пак е инструмент и все някога може да му се намери приложение.

Иначе аз съм направил запитване до Лидл но ме съмнява че ще ми намерят. Системата им е сбъркана нещо. Колко пъти колеги от форомите казват че в еди кой си магазин има останали бройки, а като им се обадиш ти казват че всичко е продадено.
Затова се надявам някой да го е видял по стилажите.
kr1100 - майстор
вт авг 18, 2020 11:58 pmkuger написа:
вт авг 18, 2020 11:53 pmmikluho написа:

Дърт съм за мотор, купих го с цел да си стягам болтовете на джантите по каталог :-D , ама вече ръцете ми са като динамометричен... :-D
Техниката е "стягане до скъсване и четвърт напред" :-D
Да ма на френското ке.. е главата е халуминий. Опа забравих дали беше локомотив или с правилното гориво :lol: ? Ако е бензинка ти трябва ключ за свещите.
А за халуминиеви джанти е задължително. Аз ги стягам на 170Nm според бумагата. Fe на 140 Nm, защото иначе влизат в действие тръби и подскачания в/у ключа.
mikluho - специалист
ср авг 19, 2020 7:48 pmkr1100 написа:

А за халуминиеви джанти е задължително. Аз ги стягам на 170Nm според бумагата. Fe на 140 Nm, защото иначе влизат ....

Ти с какво се возиш?
По спомен , само Шарана и производни бяха на 140Nm, масово са 85Nm-110Nm.
Освен SUV и тежки джипове , те са 140+ .
Passa - специалист
Ей добре че има този форум да разбера че има трима човека дето си стягат гумите по предписание с динамометричен ключ. :wink:
kuger - майстор
ср авг 19, 2020 7:48 pmkr1100 написа:
Да ма на френското ке.. е главата е халуминий. Опа забравих дали беше локомотив или с правилното гориво :lol: ? Ако е бензинка ти трябва ключ за свещите................
Малко Off : Ами, с неправилното съм /според теб/. Ама я ми покажи с това "неправилно" гориво такъв ауспух виждал ли си?
Прикачен файл:
IMG_20190612_122304 (816 x 612).jpg
IMG_20190612_122304 (816 x 612).jpg (88.15 KиБ) Видяна 2720 пъти
Пак Off:
Добавям, писнало ми е да съм изряден и да ми натякват, че видиш ли карам локомотив! Колата ми е дизел с всички филтри и Евро 5. Никога не е пушила и е пълна изправност. Нека някои се похвалят с това!
Извинявам се, но ми идва в повече плюенето!
cat - специалист
чет авг 20, 2020 8:50 pmPassa написа:
Ей добре че има този форум да разбера че има трима човека дето си стягат гумите по предписание с динамометричен ключ. :wink:
Спам е ,ама точно ти пишеше че се стягат с гайковерта до откат щото нали по магистралата със 180 км/ч с Пасата да не фръкнело . Изтеглената резба щот много здраво държи .
kozl - майстор
чет авг 20, 2020 8:50 pmPassa написа:
+ 1 с 3 ключа :-D
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 369

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: