themask написа:Тази работна маса има ли практическо приложение за нещо - някой да ме осветли за какво може да се ползва?За всичко става.Ползвам такава от 7-8 години и ми върши страхотна работа.На нея рендосвам с ел рендето греди, дъски и всякаква такава паплач, става за монтажна маса, на нея си подпирам другия край на дълги дъски, когато режа на герунга, за тезгях, можеш за си закрепиш ел рендето на нея и да си рендосваш дъските като ги плъзгаш по плота, всякакви такива, за каквото се сетиш.
EDI написа:Edi, благодаря за изчерпателния отговор. Да разбирам, че една е достатъчна за повечето дейности...themask написа:Тази работна маса има ли практическо приложение за нещо - някой да ме осветли за какво може да се ползва?За всичко става.Ползвам такава от 7-8 години и ми върши страхотна работа.На нея рендосвам с ел рендето греди, дъски и всякаква такава паплач, става за монтажна маса, на нея си подпирам другия край на дълги дъски, когато режа на герунга, за тезгях, можеш за си закрепиш ел рендето на нея и да си рендосваш дъските като ги плъзгаш по плота, всякакви такива, за каквото се сетиш.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: