Нека намерим най-тънките цени.
al4o - специалист
:-D Краино време е да внедрите вътрешен човек в ЛИДЪЛ :-D
mitko64 - майстор
Не мисля, че е нужно. Схемите им за предложения не са толкова сложни. Примерно скоро очаквайте ъглошлайф, миксер, компресор(сух), перфоратор, пендула и саблен трион. Пропускам сигурните от Лидл сервиз(тях сигурно в съботите).
al4o - специалист
Абе друго си е да го поръчаш,още преди да е излезнало от склада :-D Маитапя се,но няма да се изненадам ако има и такива врътки
profesionalist_wood - майстор
ми айде да опитаме да намерим връзка с човек в Лидъл? Ще ни е от полза
EDI - майстор
themask написа:
Тази работна маса има ли практическо приложение за нещо - някой да ме осветли за какво може да се ползва?
За всичко става.Ползвам такава от 7-8 години и ми върши страхотна работа.На нея рендосвам с ел рендето греди, дъски и всякаква такава паплач, става за монтажна маса, на нея си подпирам другия край на дълги дъски, когато режа на герунга, за тезгях, можеш за си закрепиш ел рендето на нея и да си рендосваш дъските като ги плъзгаш по плота, всякакви такива, за каквото се сетиш.
profesionalist_wood - майстор
Брех тоя лидъл има клиенти колкото и холандската пекарна бре :wink:
Здравейте. Искам да попитам за мнение за пистолета за боядисване. Има ли някой който го е ползвал и може да каже дали е доволен? Ще се ползва за боядисване с латекс.
themask - специалист
EDI написа:
themask написа:
Тази работна маса има ли практическо приложение за нещо - някой да ме осветли за какво може да се ползва?
За всичко става.Ползвам такава от 7-8 години и ми върши страхотна работа.На нея рендосвам с ел рендето греди, дъски и всякаква такава паплач, става за монтажна маса, на нея си подпирам другия край на дълги дъски, когато режа на герунга, за тезгях, можеш за си закрепиш ел рендето на нея и да си рендосваш дъските като ги плъзгаш по плота, всякакви такива, за каквото се сетиш.
Edi, благодаря за изчерпателния отговор. Да разбирам, че една е достатъчна за повечето дейности...
EDI - майстор
Достатъчна е.Само при обработка на дълги греди и дъски над 2 метра е добре да са две.
pachosz - специалист
Аз пък най се кефя в Лидл на Perlenbacher Premium pils. Не свършва бързо като машинките и е много добра. :partyman: :partyman: :partyman:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: