Нека намерим най-тънките цени.
silent - майстор
някой беше писал че му е много мерак оберфрезата ....да ми пише на лично че не ми се рови назад в тематада го търся кой е....
la_bamz - специалист
Chefo77 написа:
profesionalist_wood написа:
Често съм виждал като вляза пръв в магазина да виждам по 1 артикул.
.
.
Ами нормално е да са изчерпани машинките, магазинът отваря в 7.00, вие отивате като се наспите. Само дето има други, които не спят до толкова късно.
:wink:
Елементарен пример - като отидохме в четвъртъка с колегата, отнесохме последните 3 комплекта с режещи консумативи за кътър-а. Следващият трябва ли да твърди, че не са ги пуснали? И още нещо - като свърши някоя стока, никой не е казал, че трябва да края на промо периода да държат празен стелажа. Нито пък, че трябва да зареждат по 100 броя от всяка машинка, та да се облажат всички.
Много си прав :). Отидох около 7.45 в Lidl до Технополис и имаше около 5-6 мулти-та, аз не си взех, имам бош. Имаше от всичко обявено по минимум 5 бройки. Случвало ми се е да ходя в 10-11 в Четвъртък и пред мен служителите да махат табелите на изчерпаните продукти, което е и нормално, няма да ги държат там, за да може някой закъснял да каже ... " а имало ги е ама свършиха" .. :-)
stan73 - майстор
gnf написа:
Chefo77 написа:
Дали е по-добре, или просто си спестяват от сервизиране? Аз го възприемам "ако мине". Като стане нещо с машинката става "Е, не мина".
Ами нормално е. Всичко, което предлагат е в бюджетния ниския клас, а не е премиум. Дори за бюджетен клас повечето от инструментите/уредите им имат добро качество на достъпна цена и ако евентуално се счупи/повреди отиваш и връщащ, връщат ти парите и си доволен. Никой от персонала не почва да си хапе устните и да кърши пръсти, за да ти обясни, че не уреда е виновен, а ти.
Няма нужда да пиша повече, защото всички знаем как процедират нашенските търгаши...
И аз съм доволен от такива гаранционни условия, а и гаранционният срок е 3 години. Подобни условия в нашата страна също освен Лидл има само в Кауфланд (и двете вериги са на Шварц Груп). От тях по-големи в Германия са само Алди.
П.П.При връщане на дефектна стока в Метро - също са ми издавали нещо като ваучер, който да похарча пак там в рамките на около половин година, но аз лично предпочитам да ми върнат парите и да си ги харча както аз си реша.
vasko9999 - специалист
Акумолаторната ударна бормашина от четвъртък изглежда доста апетитно предложение.До колкото разбирам данните и са доста добри с тези 40 n/m въртящ момент и мощната li-lon батерия.Относно удара не мисля че ще е кой знае какво но на зора ще свърши работа за два три дюбела.Мисля че не е пускана до сега,но има и същия верт без удар.Ако някой има повече информация нека сподели.
Последна промяна от vasko9999 на вт апр 14, 2015 10:55 am, променено общо 1 път.
EDI - майстор
Верта е добро предложение.Усилието се приближава до леките класове на профи машините, които са около 45 нютона, но на други цени.Удара си е за тухла, в бетон не бих го пънал, не се знае каква е издържливостта на конструкцията на ударния механизъм.За дома си е идеален, спокойно могат да се правят дървени конструкции и да се завиват 6Х100-200.Ако се вземе и циркуляра, ето ти и две батерии с две машини, винаги ще има една заредена батерия.Дано и пакетите са качествени.
tysonlkr - специалист
А какво ви е мнението за пистолета за боядисване?
Този тип пистолети за боядисване с каква боя могат да се използват?
Може ли да го използвам за боядисване с емайллак, обикновена боя за дърво и метал и подобни, или е само за бои на водна основа :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
tysonlkr написа:
А какво ви е мнението за пистолета за боядисване?
Този тип пистолети за боядисване с каква боя могат да се използват?
Може ли да го използвам за боядисване с емайллак, обикновена боя за дърво и метал и подобни, или е само за бои на водна основа :?
Мнение по картинка - това плюе боята, при това само по вертикални повърхности
silent - майстор
аз имам на райдър и мога да кажа че прилично боядисва не само върху вертикални повърхности...
ZEDYCUS - майстор
За райдърския от мен още един + . Боядисва доволно. Дори преди години и една лада 7 вапцахме с брат ми, не я пускаха на прегледа, след боята мина. :lol:
Олива само ако пропуснеш да долееш в казанчето, поизпразни ли се доливам иначе почва да капе.
m_markovski - специалист
profesionalist_wood написа:
Затова в БауХаус не ми върнаха парите а ми дадоха ваучер да си купя нещо друго....
Малко уточнение - съгласно Закона за защита на потребителите, имаш право да върнеш стока само ако е закупена онлайн. Ако си я купил от магазина, връщането става според политиката на компанията - някъде става, някъде не, някъде ти поставят условия.
Хубавото е, че вече има и вериги, които директно прилагат добрите пазарни практики от Западна Европа и не отказват връщане. Така се печелят лоялни клиенти.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: