• 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 126
Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
На мен пък ми прилича на нагер, т.е. ножица за ламарина.
kuger - майстор
Съжалявам, явно вече съм бил извън форма :) Пуснал съм линк за снимка, вместо за обявата.
Това е руска ножица за ламарина. Реже до 3 мм.
Знам и възможностите, защото имам същата, но оранжева.
jekasus - майстор
Ето обявата за ножица - http://olx.bg/elektricheska-nozhitsa-i62495854
kendal - специалист
EDI написа:
Давай и аз да видя.Барабанния е готов, и аспирация има, от шише от айрян. :lol: Сега остава да доизкусуря лентовата част.Мишо ми прати линк за едно списание, където има лентов, но при мен нещата са малко по-различни поради по-малките размери на лентите, които мисля да ползвам, иначе принципа, ако не измисля нещо, ще го ползвам от списанието.
Егоисти, дайте да погледнем и ние :lol:.
pachosz - специалист
Не знам дали е удачно точно в тая тема да пускам снимките, но ако мод. реши, нека ги премести.
Ето го въпросния шлайф:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Ето го и шпиндела полуизваден:
Изображение
Изображение

А това е консуматива. Много лесно се прави:
Изображение

А това е пак мое производство, прав шлайф, ама той вече е за друга тема ;)
Изображение

Най-хубаво от всичко е цената, на която ми излезе - всичко беше около 15-16 лв. за металната конструкция. Останалото е двигателя от пералня Тамат - подарък, кое помощ от приятел, кое от мен... все без кинти :) Кабела и ключа няма да ги броя, те бяха малък харч. Шпиндела ми го даде един приятел, а канала за планката го прави на фреза друг приятел... да са ми живи и здрави :)
Иначе на такива машинки обичам да си им слагам чекмеджета, щото винаги трябват - кога за консумативите, кога за други разни играчки.
kendal - специалист
Конкретно за дисковия шлайф може ли да споделиш повече информация-диска от какво е изработен , как е куплиран към ротора на ел. двигателя,абразива лепен ли е,абе все такива работи,иначе много си се постарал с машинките. В първия момент не схванах какво показваш мебел ли, машина ли, толкова добре изглеждат,а и очите ми потъмняха от черна завист :-D .
pachosz - специалист
Диска го купих за 21 лв, твърд е, с подложка е от ония лепящите, не знам точно как се казват. Дето има за тях и шкурки самозалепващи.
Иначе е свързан с оста на двигателя с едно цилиндрично алуминиево тяло, от едната страна резбата е за диска, а от другата към двигателя е отвор и със стопорни болтове хванат за оста на двигателя.
ZEDYCUS - майстор
=D> Пачо по добре пусни една нова тема за самоделни дискови и цилиндрични шлайфове, лесно да се намира информацията.
Че тук като заключат пак темата да не зачезнат. :partyman:
pachosz - специалист
По-нататък ще е, че днес качвах, качвах снимки и накрая не разбрах кво стана, сървъра на форума ли падна, кво, ама за малко бях помислил, че ми отидоха писанките на вятъра ;)
pachosz - специалист
kendal написа:
...как е куплиран към ротора на ел. двигателя,абразива лепен ли е...
Ей така е свързан с двигателя:

Изображение

А за това цилиндричното съм се объркал, не е алуминий, черно е.
Иначе диска е с велкро, така се казваше ;)
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 126

Тема "Добри попадения в OLX - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: