Нека намерим най-тънките цени.
daniel.zhelyazkov - напреднал
Някой може ли да ми каже метчиците и флашките хубави ли са?

Иначе във Варна на Владислав имаше прилично количество дрелки, зекета и шини. Имаше и доста неща от стари промоции.
EDI - майстор
n_a написа:
Абе хора, като хванах да вадя масата от кашона, огънах сгъваемото и! Ми то това като го ритна веднъж и го пиши посукано. Може да е по същите чертежи на кауфландската, но е правена от станиол.
И аз заради плота я исках.
Разбира се, ама съвсем нищо не ми пречи да вкарам малко квадрат в краката и готово
Е, това вече е проблем, ако наистина се огъват самите крака.На моята са стабилен квадрат, не е дебелостенен, ама няма огъване.Как успя да огънеш тези крака само при вадене. :?
jordanil - специалист
В Кауфланд от понеделник влиза промоция на Бош /винтоверт,лазер,комплект накрайници с бургии и т.н.Днес ще снимам и ще кача брошурата.
aiako - специалист
Аз си взех светодиодна лампа ... само за английски щепсел е , няма преходник :finga:
stanzx - напреднал
daniel.zhelyazkov написа:

Иначе във Варна на Владислав имаше прилично количество дрелки, зекета и шини. Имаше и доста неща от стари промоции.
Къде ги намери метчиците и плашките, че последния път ги изпуснах.
daniel.zhelyazkov - напреднал
stanzx написа:
daniel.zhelyazkov написа:

Къде ги намери метчиците и плашките, че последния път ги изпуснах.
Във Варна LIDL на Владислав. Имаше 2 комплекта. Бяха по 15 лева. Незнам дали са хубави и не си взех, ама докато се чудя може и да ги отмъкнат.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
EDI написа:
Е, това вече е проблем, ако наистина се огъват самите крака.На моята са стабилен квадрат, не е дебелостенен, ама няма огъване.Как успя да огънеш тези крака само при вадене. :?
Самите крата са си квадрат, ннямат видими поблеми, но това което сгъва масата са едни боядисано в сиво ламаринки.... просто хванах крака за това нещо да го извадя и това се огъна от тежестта му...
Като бояджийска стълба, да го хвана с въженце, ако вземе много да ми пречи :?
KingLin - майстор
Метчици и плашки има и е Лидл Възраждане и то повече от два комплекта. Информацията е от днес. Винтоверти също имаше доста сутринта, докато работните масички свършиха още в 8 и 30. Даже един човек се тюхкаше и ми завиждаше за мойта в количката :lol:
То пак голяма конспирация с тия винтоверти. Очаквахме че разни прекупвачи ще ги опоскат от рано. Даже stan73 човека запомнил че се точа за тоя винтоверт и ми направи услуга да ми пази един докато сваря да отида :) Поне си заприходих верта линеала и масата :)
themask - специалист
n_a написа:
Абе хора, като хванах да вадя масата от кашона, огънах сгъваемото и! Ми то това като го ритна веднъж и го пиши посукано. Може да е по същите чертежи на кауфландската, но е правена от станиол.
И аз заради плота я исках.
Разбира се, ама съвсем нищо не ми пречи да вкарам малко квадрат в краката и готово
Много си здрав 'начи, няма да се закачаме с теб :lol:
Аз сглобих, натегнах (както каза Еди), набрах се отгоре и масата си стои. Само дето не бяха пробили хубаво дупките за няколко от винтчетата та трябваше доработка...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Викаш, просто да не я ритам?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: