Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
Възбудихте се от блутута та реших да го включа :) - Показва на какви обороти е настроен и има статистика: колко пъти е спрял от претоварване, от прегряване , време на работа, ток на консумация- тез дни ще пиля едни заварки и ще видя какво консумира.
silent - майстор
Голям праз като ти показва ненужна информация.
Иначе парксайда определено не е боклук напротив много добро хоби решение. Така че подобни крайни мнения не са верни.
Поне тези от преди няколко години. Тогава спрях да купувам защото реших че имам предостатъчно за сметка на това че никак не ми се работи. За всичкитегодини нямам прецакан инструмент или батерия.
cholev - майстор
съб юни 01, 2024 8:42 pmsilent написа:
Голям праз като ти показва ненужна информация.
Всекиму своето. Нужна не нужна нека я има. На мене статистиката винаги ми е интересна.
radius - майстор
Това е изместване на същината, предлагат ти безсмислени екстри. Утре ще пуснат капак за тоалетна чиния да си следиш колко пъти си имал запек и дрисък.
Макар че това май е по-смислено от флекс с блутут.
пишман_майстор - майстор
Явно аз изоставам от тренда с тилифони да си управлявам дрелки и шлайфери.
Да си призная хич и не ме блазни това. Или да му "следя" натоварване , пикове, стопове и т.н.
Искам като го хвана, да работи, да си свърша работата. Какво му се случва- през ножа ми е. Аз да съм добре ( и кръста) .
Chefo77 - майстор
Утре-вдругиден ще започнат да ги заключват. Правиш си профил, вкарваш всичко свое в него. Ако не те разпознае, не работи. Има някакъв замисъл там.
пишман_майстор - майстор
И ако ти "падне" батерията на тела, закучи се ( пардон-заключи се ) не мож сряза и мек ... с него.
Но спокойно, има решение и това, просто ти трябва зарядно за тел-а . Рефрешваш сичкото техника , въвеждаш кодове , правиш настройки и срязваш арматурата .
cholev - майстор
съб юни 01, 2024 9:42 pmChefo77 написа:
Утре-вдругиден ще започнат да ги заключват. Правиш си профил, вкарваш всичко свое в него. Ако не те разпознае, не работи. Има някакъв замисъл там.
Чак па утре. 'Екстрата' вече я има. Перформанце батериите може да ги заключваш :-D . Ако забравиш пин-а :? :? :-D
Chefo77 - майстор
съб юни 01, 2024 10:13 pmcholev написа:
съб юни 01, 2024 9:42 pmChefo77 написа:
Чак па утре. 'Екстрата' вече я има. Перформанце батериите може да ги заключваш :-D . Ако забравиш пин-а :? :? :-D
Не батерията, машината.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: