Нека намерим най-тънките цени.
Krasi_S - специалист
И аз да попитам за тая водоструйка от 22-ри... Дават я уж мощна - 2400W, 500л/час (8л/мин), 115бара. Заслужава ли си?
Или да се насоча към Керхер. Скоро имаше няколко модела на промоция в Практикер. Ама пък, като не знам какво да гледам и при тях също...
Не ми се дават повече от 250лв. Реално не ми трябва. Мога и без нея. Ама много ме е яд, като ми потрябва и да ходя да търся от познати.
Ще се ползва рядко, ама ще искам да има тяга - измиване на външните пити на 2-3 климатика, някой друг килим лятото, понякога (ако ми остане изобщо време) и колата.
Николов Н. - специалист
Ако данните не са китайски,ще върши работата за която си мислиш. Моята е 130Бар."B&D", вадя я 2-3 пъти в годината почти за същите неща.
Ал_ - специалист
керхер, к3, примерно, е 229 лв., 5 години гаранция
vlax - майстор
пет юли 19, 2024 12:02 pmKrasi_S написа:
... ама ще искам да има тяга - измиване на външните пити на 2-3 климатика...
За измиването на външните пити не ти трябва толкова тяга,че ще огънеш ламелите,според мен.
...някой друг килим лятото, понякога (ако ми остане изобщо време) и колата.
Колата ще е последното,което ще миеш с нея.Поне така е при мен.Ползвам я за най-различни работи,дори и да си мия бидоните след варенето на ракия. :-D

Купи си,не взимай от познати,че като се повреди ремонта е много скъп и ще ти стъпи на цената на купуването на нова за да я върнеш и ти пак ще си без водоструйка. :)

:partyman:
vlax - майстор
пет юли 19, 2024 12:35 pmАл_ написа:
Моята е Керхер,най-евтината купена от Хоуммакс преди много години,5 години гаранция.
Два пъти при повреда в гаранция ми дават нова,тази е третата,но гаранцията изтече.Колкото изкара,при по-сериозна повреда ще купя нова.
Ал_ - специалист
Да, и к2 ще му върши работа.
За колата съм абсолютно съгласен - моята я вземах car edition, сега проверих в мейла - 2016-а година. За това време - 10 пъти ако е ползвана с това предназначение - пак добре. Иначе баща ми я скъсва от експлоатация
Krasi_S - специалист
пет юли 19, 2024 12:35 pmАл_ написа:
Благодаря за насоката с конкретен модел. Определено ми харесват нещата на Керхер. Особено след като минах на тяхната прахосмукачака за пепел, а преди това няколко години се мъчих с един Райдер :rolleyes:
пет юли 19, 2024 12:38 pmvlax написа:
За измиването на външните пити не ти трябва толкова тяга,че ще огънеш ламелите,според мен.
Това също го оценявам като важно. Като не съм ползвал досега и не мога да си представя реалността.
Ползвам я за най-различни работи,дори и да си мия бидоните след варенето на ракия. :-D
Значи и при мен ще влезне в употреба :-D
Купи си, не взимай от познати, че като се повреди ремонта е много скъп и ще ти стъпи на цената на купуването на нова за да я върнеш и ти пак ще си без водоструйка. :)
Това е едно на ръка, но по-големия пролем е, че съм много опак. Хич не обичам да си давам инструментите на други хора. И по-същата причина избягвам да искам. Много ме е яд, като дам инструмент и ми го върнат в окаяно състояние - непочистен, издран. И като ти каже: "Бе то нали затова е направен!". Ми вземи си твой и си го прави каквото искаш!

Та, такива ми ти работи. Всеки луд с номера си :lol:
Svetoslavoff1 - майстор
И аз да попитам за тая водоструйка от 22-ри... Дават я уж мощна - 2400W, 500л/час (8л/мин), 115бара. Заслужава ли си?
...
Все пак е Парксайд, не е съвсем "куча марка", а и до 170бара макс.... Според мен за съвсем инцидентно ползване, както си описал, цената ми се види малко височка, но ти си решаваш.
Аз преди няколко години заприходих една Керхер, най - базовата и евтина версия, някъде 100+ пари на промоция. Основно я ползвам напролет да измия отвътре 3 бидона по 1м3, в които :скършвам" водата от кладенеца. И нещо инцидентно ако възникне за миене. Но както споменаха по-горе, до колата още не съм стигнал :)
Много е важно след свършване на работата, да не се оставя под налягане.
vlax - майстор
пет юли 19, 2024 1:05 pmSvetoslavoff1 написа:
Даже и през почивките.
Svetoslavoff1 - майстор
пет юли 19, 2024 1:10 pmvlax написа:
пет юли 19, 2024 1:05 pmSvetoslavoff1 написа:
Даже и през почивките.
Оставят ли те да почиваш, ако не си свършил работа ? :) :partyman:

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: