• 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
dpp - специалист
От четвъртък пусат някакъв лед - фенер с динамо.
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-ED88AFD9 ... il&id=5614
Някой да има наблюдения как се държи , кви размери е , да не е някой лилипут и свети ли, каква му е батерията?

:?
stan73 - майстор
В понеделник ще има доста приятни инструменти:
http://www.lidl.bg/cps/rde/www_lidl_bg/ ... htm?id=193
resistbody - майстор
Exeee колко ми трябват такива ножове за трион, жалко че няма и от широките. Пък и за тези пари са си подарък...
mitko64 - майстор
На 24.04 скачам със сигурност на конекторите за маркучи. Веднъж ги пропуснах и няма да се повтори. Голямото чудене пада за сабленото трионче в понеделник. Досега се кумисвах за Бош или Макита от 1300W нагоре, но 5 стоянки нещо ми се не дават. Мисля да му скоча на лидълското, като направя предварително проучване за съвместимост на консумативи на водещите марки, а ако не се справя да го върна.
kr1100 - майстор
@На 24.04 скачам със сигурност на конекторите за маркучи.
Къде ги видя ? То и аз съм на твоето мненние, че с тия келяви пластмасарии цвърчи вода
dadko - майстор
може би визира скобите за водни съединения. Щото и аз конектори, каквито аз си представям не видях в брошурата.
jekasus - майстор
Миксера ми хваща окото, но стара българска дрелка неще да умира :-D
Но пак всичко ще купите и нищо няма да стигне да Добрич :-D
resistbody - майстор
mitko64 написа:
На 24.04 скачам със сигурност на конекторите за маркучи. Веднъж ги пропуснах и няма да се повтори. Голямото чудене пада за сабленото трионче в понеделник. Досега се кумисвах за Бош или Макита от 1300W нагоре, но 5 стоянки нещо ми се не дават. Мисля да му скоча на лидълското, като направя предварително проучване за съвместимост на консумативи на водещите марки, а ако не се справя да го върна.
Незнам за триона, но ножовете който ще предлагат, са като на единия ми бош(като че ли имат известен наклон но така не мога да преценя)... вероятно и техния трион е с този захват, щом ги продават :)
dundi - специалист
Конекторите за маркучи май ще бъдат пуснати от четвъртък 24.04 не от понеделник. Аз също имам мерак за сабления трион. По спомен от предната тема мисля че беше казано че консумативите са стандартни, а и самия трион върши работа като за домашна употреба разбира се.
mitko64 - майстор
Да, месинговите конектори са на 24. 03. Миксера изглежа евтин , но е с една скорост и май няма константна електроника. Но по-леки смеси от 30-40 литра би трябвало да бори.
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: