• 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
ttt - специалист
Шублера става. От предната промоция го имам. И аз се колебая за ъгломера...
jekasus - майстор
Въпрос за прахосмукачка - след колко секунди спира след инструмента, включен към нея?
Метабо 1202 веднага спира, бош 25 работи от 5 до 10 секунди(така на око, нямам пряк опит).
stan73 - майстор
Мой приятел ми подари за рождения ден лозарската ножица за клони (тази с "наковалнята"). Много е добра (поне според мен). Тествах я на клон от изсъхнала праскова с дебелина 1 см. Реже си го безпроблемно и леко. Пише на опаковката, че е произведена в Тайван...
$64EN - специалист
razli4en73 написа:
Когато навиваш маркуча,той натиска бутон,който отваря клапа.Всичко това е на една плочка,която се сваля и има филтър,който се почиства.Аз не казвам ,че не духа,но просто правя сравнение,което не е за вярване,но този Ейнхел смуче доста по слабо,но духа като змей,истински компресор.Ама мисля да му търся нов собственик,че станаха много.
А тази опция за издухване има ли шанс да се ползва за боядисване с някакъв пистолет?
mitko64 - майстор
jekasus написа:
Въпрос за прахосмукачка - след колко секунди спира след инструмента, включен към нея?
Метабо 1202 веднага спира, бош 25 работи от 5 до 10 секунди(така на око, нямам пряк опит).
Модела В2 и той на око работи още 5-10секунди, може и повече да са, не съм засичал.
dpp - специалист
Пак се оляха, наведнъж толкоз инструменти - добре че имам почти всичко..

Някой знае ли колко ТЕЖИ циркуляра. Искам да си взема нянакъв по -лек от доста време, че мойта макита дет гази 85мм тежи 7 кила! Споменават за плавно реголиране на дълбочината. Да не би да е нещо като потапащ? Иначе дисковете явно са стандартни 190мм което е мн. добре а и има два диска аванта.

..От много време съм мераклия и за тея многофункционални ключове. Някой да ги е тествал и ползвал стават ли действително за нещо? Аз си имам френски ама тея с по подходящи за трудни места - ако действително стават за нещо де... :?
Тоя перфоратор изби рибата, ако е читав направо отнася всичко - за 120лв 5j удър :?
Колко ли тежи - че май са им тежички нещата ..
mitko64 - майстор
Kлючовете преди съм ги оглеждал, не ми се сториха надеждни(конструкцията е две планки. За теглата отникъде нищо, даже за стария модел циркуляр 1300А1.Не е потапящ със сигурност, има клип в германския Лидл, изгледай го. Оформа се да преправям една тераса, та и аз се чудя за перфоратора, вместо да вземам под наем, а нямам възможност да взмам моя машина.
atanasov2004 - специалист
Лозарските ножици-тези с разминаващите се резци, ги разгледах внимателно, на OWM са, а също и триончето и големите ножици за клони, - много са добри за тези пари, казвам го като лозар. Много ножици са минали през ръцете ми и тези като съотношение цена-качество са добри - за 10лв е добре за мен щото ползвам помощници-работници при резитбата и доста скъпи ножици дадоха фира...
lov - майстор
resistbody написа:
За шублера какво ще кажете, от доста време се каня да си взема и електронен...

Шублера от лидъла не ми хареса от към функционалност. Подлъгах се да си го взема защото имам един който съм го купувал от ибея за същите пари и съм много доволен. На него само да мръднеш челюстите и се включва сам а на този от лидъла всеки път трябва да го включваш преди да мериш. И ако си не си в нулево положение почва да те лъже.
пишман_майстор - майстор
Шублера е доста точен , купих си , направих и няколко проверки с калибри за микрометри- точен е !
А относно това ,че се изключва след известно време ..ами мен това не ме притеснява . аз рядко го ползвам . Вече за постоянна работа / стругари и др. - да , там ще е малко кофти , понеже всеки път тр. да се изведе в изходна позиция .
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: