• 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
swissmad1 - специалист
нед дек 02, 2018 9:24 ambatVenci написа:
Битака май само е в събота...
И в неделя има,ама в събота са "по-хубавите работи".
Един приятел редовно ходи та затова знам.
nautilus33 - майстор
Да, определено по-слабо откъм търговци беше, но пак се намираше по нещо:)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед дек 02, 2018 9:24 ambatVenci написа:
Битака май само е в събота...
Събота и неделя
Stoyanov/Krasimir - напреднал
Някой купи ли си нещо днес от performance версията . Ако може да искаже мнение как му се струват ?
grizan1980 - специалист
пон дек 03, 2018 10:46 amStoyanov/Krasimir написа:
Някой купи ли си нещо днес от performance версията . Ако може да искаже мнение как му се струват ?
Сутринта минах да си взема закуски , имаше по 2 куфара от двата инструмента, тъкмо отваряха. Само видях куфарите че са им червено с черно ..... ама като им знам цифрите хич не им обърнах внимание ....
Stoyanov/Krasimir - напреднал
пон дек 03, 2018 1:20 pmgrizan1980 написа:
пон дек 03, 2018 10:46 amStoyanov/Krasimir написа:
Сутринта минах да си взема закуски , имаше по 2 куфара от двата инструмента, тъкмо отваряха. Само видях куфарите че са им червено с черно ..... ама като им знам цифрите хич не им обърнах внимание ....
Тоест вероятно сутринта все пак е имало доста мераклии които са минали да си вземат щом само по два куфара е имало
cholev - майстор
Като знам цифрите на безчеткови ъглошлайфа и 5ач, баш много им обърнах внимание :-D (160 лв батерия + 100лв зарядно :-D )
Гушнах едно шлайфче.. Отлично изглежда- дизайн. virtex-a, по спомен обясняваше, че уредите не трябва да са красиви (за инвертор ставаше дума преди година две). Аз обаче твърдо съм на мнението на А.П.Чехов-
В человеке должно быть все прекрасно: и лицо, и одежда, и душа, и мысли
и аз да допълня- и неговия ъглошлайф :)
Удобно стои, красиво изглежда- барнат отвсякъде. Към него взех и дисковете за 6лв. В кутията има място за тях.
Обръщаме внимание на диска- надписа за първи път обратно на металната лента на диска. т.е. поставяме с надписа към нас.
Някой да сподели от кога са батериите- моята е 8.2017- заряда едно деление. метнах на зарядното
kozl - майстор
Струва ми се, че от шлайфа изнасят по един куфар и като некой го грабне изнасят друг куфар. Оти я гушнах последния, а след малко докато се мотах, гледам бил предпоследния :lachtot:
Обаче винтоврът не видох :?
cholev - майстор
винтовръта у събота. Засега се въздържам- 18в серията имам и съм почнал х20 с 3 батерии (без винтоврът- мултикътера и шлайфа) та още ги комбинирам и размислям.
kozl - майстор
В събота ми се наложи да потормозя дъртия Лидълски "ударен" винтоврът. И по едно време след десетина минути борба с Ф5 в метални профили, батерията умре. Индикатора свети само в червено. Вземах от перфоратора и довърших, а през тва време умрелата батерия се съживила и напълни индикатора. Ма немаше време да я напъна и да я тествам па колко се е съживила :?
Ся на новата придобивка батареята шъ стане ли на импакт драйвера :? Оти за него немам дубъл.
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: