нед дек 02, 2018 9:24 ambatVenci написа: Битака май само е в събота...И в неделя има,ама в събота са "по-хубавите работи".
Един приятел редовно ходи та затова знам.
пон дек 03, 2018 10:46 amStoyanov/Krasimir написа: Някой купи ли си нещо днес от performance версията . Ако може да искаже мнение как му се струват ?Сутринта минах да си взема закуски , имаше по 2 куфара от двата инструмента, тъкмо отваряха. Само видях куфарите че са им червено с черно ..... ама като им знам цифрите хич не им обърнах внимание ....
пон дек 03, 2018 1:20 pmgrizan1980 написа:Тоест вероятно сутринта все пак е имало доста мераклии които са минали да си вземат щом само по два куфара е ималопон дек 03, 2018 10:46 amStoyanov/Krasimir написа: Някой купи ли си нещо днес от performance версията . Ако може да искаже мнение как му се струват ?Сутринта минах да си взема закуски , имаше по 2 куфара от двата инструмента, тъкмо отваряха. Само видях куфарите че са им червено с черно ..... ама като им знам цифрите хич не им обърнах внимание ....
В человеке должно быть все прекрасно: и лицо, и одежда, и душа, и мыслии аз да допълня- и неговия ъглошлайф
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: