Нека намерим най-тънките цени.
TACHO - специалист
gogyto написа:
Относно сагата с работните маси след като писах на мейла на ЛИДЪЛ в петък ето го и отговора:

Уважаеми господин Георгиев,

Благодарим за Вашето съобщение от 17.04.2015. Бихме искали да Ви информираме, че желаният от Вас артикул Работна маса е промоционален до изчерпване на доставените количества и не е включен в нашия постоянен асортимент. За съжаление трябва да Ви съобщим, че този артикул вече не е наличен нито в нашите филиали, нито в складовото дружество.

Благодарим Ви за разбирането и се надяваме, че и в бъдеще ще се доверявате на нашите продукти и ще можем да Ви радваме с разумни цени и добро качество.

С уважение.... и.т.н.,... и.т.н.

Така че догодина чак евентуално :lol:
Колега, не съм чел назад каква ти е сагата с работните маси, но ако си търсиш, да те информирам, че в Бриколаж и Практис се продават абсолютно същите маси на същата цена, само там са под името Райдер, но това няма значение, масите са напълно същите.
Да не говорим, че може да се поръча и онлайн, ако ти е много необходима спешно. да не чакаш до догодина :)
gogyto - специалист
TACHO написа:
gogyto написа:
Относно сагата с работните маси след като писах на мейла на ЛИДЪЛ в петък ето го и отговора:

Благодарим за Вашето съобщение от 17.04.2015. Бихме искали да Ви информираме, че желаният от Вас артикул Работна маса е промоционален до изчерпване на доставените количества и не е включен в нашия постоянен асортимент. За съжаление трябва да Ви съобщим, че този артикул вече не е наличен нито в нашите филиали, нито в складовото дружество.

Благодарим Ви за разбирането и се надяваме, че и в бъдеще ще се доверявате на нашите продукти и ще можем да Ви радваме с разумни цени и добро качество.

Колега, не съм чел назад каква ти е сагата с работните маси, но ако си търсиш, да те информирам, че в Бриколаж и Практис се продават абсолютно същите маси на същата цена, само там са под името Райдер, но това няма значение, масите са напълно същите.
Да не говорим, че може да се поръча и онлайн, ако ти е много необходима спешно. да не чакаш до догодина :)
Мерси колега, не ми е правило впечатление за такива масички в тези магазини но ще проверя все пак ;)
fore - майстор
Сагата с Лидъл е пълна.

Аз пък питах на клиентския телефон за въпросната колонна бормашина за която спомена колегата Лов. Казаха ми че не се води налична машината никъде. А дори да я е имало във въпросният магазин, тя била разкомплектована-тоест дефектна или някой е откраднал части от нея. Може и да ме лъжат.

Реших да си поръчам още една батерия за моят Верт. И звъннах на Бушона- те поддържали само марката -Компернас. Тоест и Верта бил от тази група. Та утре ще ми я доставят.
Питах кое влиза в гаранцията и се оказа че ако изгърми само батерията и е минал един месец, от сервиза си купуваш нова. Била консуматив. Но ако изгърми и Верта -тогава вече влиза в гаранцията всичко. Аз се досещам как може да стане гаранционна и само батерията, но.........

=======

Като гледам снимките на колегата по горе с оберфрезата и стягите и ме доядява че тогава нямах пари в мене.
А и Жената като бяхме на Вилата сега-от някъде извади точно тази брошура на Лидъл с Фрезата. И вика това за какво е, Аз и казах какво може и тя вика- много готино - защо не си я купи. Направо щях да запаля тая брошура и добре че близо до вилата закриха Лидъла защото ............ :axe:

А днеска като сменях Верта дето ми биеше леко и питах управителката за запасването на стоките- можело да запазват до 3 дена стоки без капаро. А Аз като питах тая на касата за Фрезата тогава и исках да оставя капаро- каза ми че не може да се запазва.
Та не им вярвам на всички тия от Лидъл !!!
Верта дето смених пак леко бие. Явно тия двата дето Брато ги е купил- единият е идеален, а другите са нормални :mrgreen: А и Аз съм много усещащ тия дефекти.
Последна промяна от fore на пон апр 20, 2015 4:07 pm, променено общо 4 пъти.
ivanov6600 - специалист
Обадих се в фирмата " Бушона" имат батерий и наистина струват 40лв.
Утре отивам да си купя
fore - майстор
За какво ще ходиш ? Виж какво написах над теб !
stan73 - майстор
gogyto написа:

Относно масата - ако не ти е проблем по-високата цена, а ти трябва спешно: вчера, като "ходих" до Алати за кабелен винтоверт там видах даже по-хубава с марката Майстаа (и те са собственост на Вюрт, както и Абрахам Дитрихц), но цената беше около 60 лева.
П.П. Аз си бях купил на промо подобна маса от Практикер, брандирана като Бъджет. Сега собствениците са други, но ако искаш - погледни и там.
juvesan - специалист
даже по-хубава с марката Майстаа (и те са собственост на Вюрт, както и Абрахам Дитрихц), но цената беше около 60 лева.
Точно така е , колега има я масата, но относно собствеността нека направя следният оффтопик: Собственост не значи винаги, че някой го е грижа на какво е собственик, особено ако го е придобил по системата нека е мое, че да не ми мъти водата :butthead: Преди няколко дена търсих за един колега кой може да му намери електромотор/ ротор за косачка Flymo която била собственост на Хускварна - навсякъде казват : много по-здрави ;) ( части) от нас, щом не е гаранционна.. :goodman:
ivanov6600 - специалист
fore написа:
За какво ще ходиш ? Виж какво написах над теб !
Ще ходя за да си купя още една батерия. Виждам какво си написал не не разбирам какво ме питаш. Принципно батерийте са консуматив и нямат гаранция.
Andisi
Мисля, че колегата имаше предвид, че не е нужно да се разкарваш, а че можеш да си я поръчаш да ти я доставят до вас или друг адрес.
ivanov6600 - специалист
Защо да плащам куриери...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: