Днес, ударно натоварване на верта. Взехме го за да сменим един Бош със скапани батерии. Сложиме му една фреза 20мм и продупчихме 7-8 въздуховода 4 мм . Не мага да не го похваля държи се страхотно. Напрежението на батерията му е 18, 2 В като в четвъртък беше 20, 2
stan73 написа:Да ще по обиколя аз тези дни, не ми е чак толкова спешна тази маса, най ми харесва стягата от цялата работа, че често ми се случва да съжалявам, че съм само с две ръцеgogyto написа:Относно сагата с работните маси след като писах на мейла на ЛИДЪЛ в петък ето го и отговора:Относно масата - ако не ти е проблем по-високата цена, а ти трябва спешно: вчера, като "ходих" до Алати за кабелен винтоверт там видах даже по-хубава с марката Майстаа (и те са собственост на Вюрт, както и Абрахам Дитрихц), но цената беше около 60 лева.
Уважаеми господин Георгиев,
Благодарим за Вашето съобщение от 17.04.2015. Бихме искали да Ви информираме, че желаният от Вас артикул Работна маса е промоционален до изчерпване на доставените количества и не е включен в нашия постоянен асортимент. За съжаление трябва да Ви съобщим, че този артикул вече не е наличен нито в нашите филиали, нито в складовото дружество.
Благодарим Ви за разбирането и се надяваме, че и в бъдеще ще се доверявате на нашите продукти и ще можем да Ви радваме с разумни цени и добро качество.
С уважение.... и.т.н.,... и.т.н.
Така че догодина чак евентуално
П.П. Аз си бях купил на промо подобна маса от Практикер, брандирана като Бъджет. Сега собствениците са други, но ако искаш - погледни и там.