Andisi написа:Мисля, че колегата имаше предвид, че не е нужно да се разкарваш, а че можеш да си я поръчаш да ти я доставят до вас или друг адрес.
Ето който иска разбира !

ivanov6600, недей да плащаш куриера.

Andisi написа:Мисля, че колегата имаше предвид, че не е нужно да се разкарваш, а че можеш да си я поръчаш да ти я доставят до вас или друг адрес.
Andisi написа:Колега спомена в предните страници, че има промоция на Бош в Кауфланд. Одеве минах от там и има интересни неща с отстъпка до 50 процента. Уловката, ако може да се нарече така е, че има точки които получавате срещу 10 лева покупки в магазина и които използвате за отстъпката. Само перфоратора и винтоверта са със по 20 точки, другите артикули са с по 10 точки. Ето и асортимента:Замислям се да събирам точки за свредлата другите неща не ме блазнят.Ето и линк с снимки.http://www.kaufland.bg/Nachalo/02_Sorti ... /index.jsp
Bosch IXO IV - 99.99/59.99 лв. (Ел. отвертка)
Bosch UNEO - 319.00/199.99 лв. 20т. (Акум. перфоратор)
Bosch ISIO - 119.99/69.99 лв. (Акум. ножица за храсти)
Bosch ART 26 SL - 99.99/59.99 лв. (Тример за трева)
Bosch X-Line - 33.99/19.99 лв. (Свредла и битове от 33 части)
Bosch PLL 5 - 79.99/39.99 лв. (Линеен лазерен нивелир)
Bosch XEO - 99.99/ 59.99 лв. (Акум. универсална ножица, за килими дамаски и т.н.)
Bosch PSR 10.8 Li - 199.00/119.99 лв. 20т. (Винтоверт от зелената серия)
Битове и тресчотки - 44.99/25.99 лв.
Комплект ръчни инструменти - ролетка, държач за битове, нивелир с битове - 49.99/29.99 лв.
Промоцията е от 20 Април до 12 Юли. В този период дават точките, а могат да се използват до 26 Юли. Така като гледам може да отнеса един винтоверт като събера точките.
Andisi написа:Така като гледам май е само с една батерия - https://www.bosch-do-it.com/bg/bg/домаш ... 199878.jspКолега, на Бош-а от Кауфланд батерията е вградена, както и на всички други машини от промоцията! Не се залъгвай от този сайт там е версия 2 на тоя верт. В тоя случай Парксайда остава много по-добър избор, но ще трябва да чакаш за 10,8 волтовия!
То ако е така няма много смисъл, макар че и парксайда беше с една, но този уж е намален
nikolson написа:Темата (зелен и не само) Бош е много дълга. На зеления им сайт някои инструменти са посочени за професионална работа. А цените на много от тях отдавна са с "профи" цена. Моделът им PSR 18 Li-2 с една батерия е над 300 лева. Що е зелен? Колко ще струва с две?Както писах аз по -горе, имам един стар зелен Бош винтоверт с НикелКадмий 12V батерии. Едната сдаде багажа преди 2 години - другата все още ме държи а е на 7 години и кусур..
Моля, моля. И ние пушим цигари Кент и ядем бонбонки Тик-так.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: