Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Andisi написа:
Мисля, че колегата имаше предвид, че не е нужно да се разкарваш, а че можеш да си я поръчаш да ти я доставят до вас или друг адрес.

Ето който иска разбира ! :partyman: Другите просто ..............

ivanov6600, недей да плащаш куриера. :wink:
bobko - специалист
Andisi написа:
Колега спомена в предните страници, че има промоция на Бош в Кауфланд. Одеве минах от там и има интересни неща с отстъпка до 50 процента. Уловката, ако може да се нарече така е, че има точки които получавате срещу 10 лева покупки в магазина и които използвате за отстъпката. Само перфоратора и винтоверта са със по 20 точки, другите артикули са с по 10 точки. Ето и асортимента:

Bosch IXO IV - 99.99/59.99 лв. (Ел. отвертка)
Bosch UNEO - 319.00/199.99 лв. 20т. (Акум. перфоратор)
Bosch ISIO - 119.99/69.99 лв. (Акум. ножица за храсти)
Bosch ART 26 SL - 99.99/59.99 лв. (Тример за трева)
Bosch X-Line - 33.99/19.99 лв. (Свредла и битове от 33 части)
Bosch PLL 5 - 79.99/39.99 лв. (Линеен лазерен нивелир)
Bosch XEO - 99.99/ 59.99 лв. (Акум. универсална ножица, за килими дамаски и т.н.)
Bosch PSR 10.8 Li - 199.00/119.99 лв. 20т. (Винтоверт от зелената серия)
Битове и тресчотки - 44.99/25.99 лв.
Комплект ръчни инструменти - ролетка, държач за битове, нивелир с битове - 49.99/29.99 лв.

Промоцията е от 20 Април до 12 Юли. В този период дават точките, а могат да се използват до 26 Юли. Така като гледам може да отнеса един винтоверт като събера точките.
Замислям се да събирам точки за свредлата другите неща не ме блазнят.Ето и линк с снимки.http://www.kaufland.bg/Nachalo/02_Sorti ... /index.jsp
anabolicbeast - специалист
Andisi написа:
Така като гледам май е само с една батерия - https://www.bosch-do-it.com/bg/bg/домаш ... 199878.jsp
То ако е така няма много смисъл, макар че и парксайда беше с една, но този уж е намален :lol:
Колега, на Бош-а от Кауфланд батерията е вградена, както и на всички други машини от промоцията! Не се залъгвай от този сайт там е версия 2 на тоя верт. В тоя случай Парксайда остава много по-добър избор, но ще трябва да чакаш за 10,8 волтовия!
stan73 - майстор
В Практикер преди имаше чудно акумулаторно перфораторче със съвсем стандартни ЕсдиесПлюс консумативи и на много човешка цена, брандирано Бъджет, но който ял-пил... :( (доколкото помня батерията му също беше литиево йонна вградена, а силата на удара - 1 джаул, цената - някъде от около 100 до 120 лева в зависимост от промоцията)
Chefo77 - майстор
stan73 написа:
В Практикер преди имаше ...
Точно това перфораторче беше страхотно, прибвал съм го в онова мегапаве, което бяха занесли там. Ама на - свърши се :|
themask - специалист
Ето една "страхотна" промоция в homemax :lol:
Прикачен файл:
homemax.JPG
homemax.JPG (46.73 KиБ) Видяна 4226 пъти
Andisi
IXO-то знам че е с вградена батерия, но не загледах винтоверта добре, но ми се стори че се сваля. Иначе не съм го решил на 100% да го взимам, просто ми се стори че е добре за тази цена, но уви май не е толкова добре, колкото ми се искаше.

Според мен на човека изготвял брошурата на HomeMax са му казали да задраска едната цена и да сложи другата и той сам е решил коя да задраска, иначе мерси от такива оферти.

Edit: Сега видях че действително на сайта на бош е втората версия и въпреки това е с една батерия, а в Кауфланд предлагат първата, та май отпада взимането :partyman:
EDI - майстор
Нито едно от "зелените" не си заслужава парите.Ако подаряват може.Единствено тримера за храсти бива да си чешеш треволяка на двора и PSR10,9Li донякъде, но само за завиване на винтове.С вградена батерия е, ниска скорост, но има 25 нютона усилие, та за някакъв помощен втори инструмент за винтове бива да ми го подарят, ама пари не давам :lol: .Жената и тя ги видяла, взела карта, даже вече имам 10 точки от вчера, и ми вика гледай какви хубавини, ще ти взема.Викам хич даже и не се опитвай. :lol: Аз имам от 5-6 години зелен PSR200Li, голямо зверче е.Също с вграден пакет 7,2 волта и с електронен регулатор на усилието.Понеже е дребен се навира на всевъзможни места и често ме е спасявал.Пък пакета е на САМСУНГ и още си даяни без проблеми.
nikolson - майстор
Темата (зелен и не само) Бош е много дълга. На зеления им сайт някои инструменти са посочени за професионална работа. А цените на много от тях отдавна са с "профи" цена. Моделът им PSR 18 Li-2 с една батерия е над 300 лева. Що е зелен? Колко ще струва с две?
Моля, моля. И ние пушим цигари Кент и ядем бонбонки Тик-так.
dpp - специалист
nikolson написа:
Темата (зелен и не само) Бош е много дълга. На зеления им сайт някои инструменти са посочени за професионална работа. А цените на много от тях отдавна са с "профи" цена. Моделът им PSR 18 Li-2 с една батерия е над 300 лева. Що е зелен? Колко ще струва с две?
Моля, моля. И ние пушим цигари Кент и ядем бонбонки Тик-так.
Както писах аз по -горе, имам един стар зелен Бош винтоверт с НикелКадмий 12V батерии. Едната сдаде багажа преди 2 години - другата все още ме държи а е на 7 години и кусур..
Зелен, мелен, но машинката излезна много кораво добиче! Сега я карам със старата батерия и от другата направих преход към стандартна за UPS 12/7.2Ah!. Black&Deker -а на брат ми се опъна на 70мм /5мм видии на които се навива някъде 3см в стар дъб -гредоред. Добре че беше "зеления" та да ги навие дори със старата батерия. Желязна машинка - та старите зелени инструменти не бяха за подценяване - сегашните май са по към жълто от колкото ЗЕЛЕНи така да кажа... :-D

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: