Нека намерим най-тънките цени.
Krasi_S - специалист
Answers: 1
чет окт 10, 2024 11:39 amoska написа:
Здравейте,някой има ли наблюдения върху поялниците,че гледам 2 пускат за следващата седмица,заслужават ли ди?
Изглеждат читави. Имам от същия тип поялник (като човки и мощност), но за 20V батерии и работи много добре.
Иначе в Али-то са 3 пъти по-еФтини. Същото качество са. Ползвам го вече доста години. Ей ТАКЪВ е.
brum - майстор
Изгорелият 20V ъглошлайф го занесох в магазина и ми дадоха протокол. Викат след 30 дни. И на следващият ден ми пратиха СМС, че щели да ми върнат парите.

Здраве да е. И без туй Dewalt-а с кабел се оказа по-удобен за работа. Та няма да страдам :) .
oska - специалист
чет окт 10, 2024 12:17 pmKrasi_S написа:
чет окт 10, 2024 11:39 amoska написа:
Здравейте,някой има ли наблюдения върху поялниците,че гледам 2 пускат за следващата седмица,заслужават ли ди?
Изглеждат читави. Имам от същия тип поялник (като човки и мощност), но за 20V батерии и работи много добре.
Иначе в Али-то са 3 пъти по-еФтини. Същото качество са. Ползвам го вече доста години. Ей ТАКЪВ е.
Благодаря много,ще заложа на 100ватов китайски...
Cyx - напреднал
ср окт 09, 2024 3:02 pmbrum написа:
Той е с мощност като играчка. Не става за яка експлоатация.

Конкретно като изгоря го бях дал на съседа да жули с телена четка един метален капак. Сега като му сложа батерията и натискам компчетата - присветва леко и гасне веднага. Това преди още да му кажа да почне да върти, т.е. без товар. Батерията работи без драма на друг уред (винтоверт).
чет окт 10, 2024 7:23 pmbrum написа:
Изгорелият 20V ъглошлайф го занесох в магазина и ми дадоха протокол. Викат след 30 дни. И на следващият ден ми пратиха СМС, че щели да ми върнат парите.

Здраве да е. И без туй Dewalt-а с кабел се оказа по-удобен за работа. Та няма да страдам :) .
Все пак в случая коректните са те. Въпреки, че при отваряне веднага става ясно, че си го спукал от работа и си го презорил.
ESPACE - майстор
Свястно направена машина като я презориш или прегрее трябва да изключи.
brum - майстор
Спукал съм го от работа е силно казано. Уреда му се събират 2-3 часа работа от както го имам с все леки задачи. Изгоря доде е работел с четка за сваляне на ръжда. За performance серията им туй е далеч от очакваните възможности.
kozl - майстор
ср окт 09, 2024 7:59 pmОгнян Димов написа:
12В-те ли? Имам 3 инструмента на 12в. ,но батериите са абсолютно взаимо заменяеми.
Малко са ти инструментите и от по-новите.

Изображение

Откриваш ли визулалната разлика?

Само заради шлиците батериите не стават. Шлиците може да се отрежат, но трябва да се внимава със зарядното, защото като няма шлици и може батерията да се вкара по 3 начина. А като не е правилния и следва :xplode:

После доработка на зарядните:

Изображение
Огнян Димов - напреднал
Моите са от преди 2-3г -винтоверт, ел. ножица и зеге.
пишман_майстор - майстор
То за шлиците като написахте...
Имам едни с по един шлиц. Пасват в зарядните на "последните" , шлица им е сложен на "правилното" място и съответства на един от шлиците на актуалните . И не може да се превъртят/объркат.
Странното е, че държат ток "зверски" . Те са ми и първите покупки от лидл инструмент.
Следващите за съжаление окапаха една по една . Без баланс при зареждането, фалшиви клетки до това довежда. Ще видим и тия черните колко са стока.
П.п. м/у другото по лидълите пуснали батерийка 12в 2ач със зарядно за 16 кинта .
Прикачен файл:
батерия лидл.jpg
батерия лидл.jpg (114.48 KиБ) Видяна 962 пъти
yanko78 - специалист
Батерия от Парксайд, дали става на Райдер R20 серията?

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: