Нека намерим най-тънките цени.
silent - майстор
ср ное 13, 2024 10:56 pmпишман_майстор написа:
За феновете на 12в, 80Нм винтоверт ( на 12в)
парксиде 12в як.jpg
Не можах да свикна с този боклук. Стои си в опаковката почти неизползван. Ползвам си зеления му еквивалент с махащ се патронник.
пишман_майстор - майстор
Мхм, имаше до оня ден едни зелени в лидела край мен, що не си взех пак един..
Тия зелените ги плюят , ма при мен"зарови" черен такъв. Четков бил, слаб бил и т.н. но работи, прост и здрав.
Уж оня ( пърформанце-то) бил живеел много. Тинтири-минтири живеел .. Имах такъв, две рекламации в сервиза им, при третата замина в кофата. И на колега ( заедно ги купихме ) , писна му сервизи и т.н. Като отказа за поред път пак , го патна в бетона пред мен. Рахатяса и той.
П.п. ползвай го, че гаранцията си върви.
kozl - майстор
Аз имам черен винтоврът, безчетков на 20V с 5 г.гаранция. Все още го ползвам, но от време на време и така вероятно ще си изкара гаранцията.
И черния флекс на 20V, безчетков още го ползвам тук, там. При него обаче батерията е друг модел, несъвместим с другите серии.

На 12 волта само гайковертчето ми е черно :-D всичко друго - зеленясало :-D
Chefo77 - майстор
Пичове, може ли някой (освен Чолев) да сподели мнение за жирафа им? Искам да имам нещо, на 225 мм, с което да мога да стържа замазка с цел изравняване. Райдърите имат един модел с торба за прах, с който си постъргах доволно тези дни - ама сякаш не ми се ще да е Райдър.
BeTaTesTeR - специалист
В онлайн машини са пуснали лентов шлайф на Райдер от индустриалната серия за 145 лв., иначе струва 199 лв. Изглежда едно ниво по-добре направен и масивен от пластмасарниците на парксайд. Та който му трябва оферта си е:

Raider RDI-BS08
пишман_майстор - майстор
чет ное 14, 2024 12:38 pmChefo77 написа:
Пичове, може ли някой (освен Чолев) да сподели мнение за жирафа им? Искам да имам нещо, на 225 мм,...
Във фейса в една група го коментираха. някакво лостче ли , копче ли се прецакало още на момента и почнали кофти проблеми. Отделно и пепеляка конструкционно не се засмуквал добре.
Нямаше много положителни отзиви , повечето бяха отрицателни.
Chefo77 - майстор
съб ное 16, 2024 8:59 pmпишман_майстор написа:
чет ное 14, 2024 12:38 pmChefo77 написа:
Пичове, може ли някой (освен Чолев) да сподели мнение за жирафа им? Искам да имам нещо, на 225 мм,...
Във фейса в една група го коментираха. някакво лостче ли , копче ли се прецакало още на момента и почнали кофти проблеми. Отделно и пепеляка конструкционно не се засмуквал добре.
Нямаше много положителни отзиви , повечето бяха отрицателни.
Благодаря, аз питах и вчера отнесох едно Stanley - 350 пари, днес дори го пробвах - работи, бре :D
miroki - майстор
Някой пазарил ли е от einhellshop.com
Не от нашия бг. Че имат 70%черен петък. А на нашия няма нищо.
resistbody - майстор
нед дек 01, 2024 10:55 ammiroki написа:
Някой пазарил ли е от einhellshop.com
Не от нашия бг. Че имат 70%черен петък. А на нашия няма нищо.
Май е фалшив сайт...
Registered On
2024-11-19

Това е официалния сайт за Великобритания https://www.einhell.co.uk/tools/
miroki - майстор
Възможно е. Излезе с реклама на фейса.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: