• 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
griffin - майстор
Миксера за разтвори го зех минуса е че нема куфар и в случая ше трябва да го сахранявам в кутия. Добре е като тежина и конструкция малко повече шуми ама това според мен е заради редуктора. Бъркалката е доста здрава или поне на вид виж качеството на заварките има какво да се желае, тук таме има капки метал предполагам там ще се натрупа разтвор но за толко пари мисля, че ще устиска.
Реално не съм бъркал с него т.к го земам за след няколко месеца.
mitko64 - майстор
Aми аз миксер имам и не ми е интересен, Опитвам се да направя някои предположения(досега с едоскоростен не съм работил) които да са от полза на евентуални мераклии. Най- добре е някой да сподели отзиви, ако го е взел от предишното предложение(мисля май месец беше, лани), Аз моят(двувитлов, две скорости, 1800W) го ползвам само на първа скорост(450oб.), обороти на мах, и пак понякога се задъхва на 70 литра. Но цената на лидълския е просто смешна.
griffin - майстор
Аз за тва го зех заради цената а и мисля да баркам по 1-2 кофи дефакто дрелката ми ще укапе т.к е 600W горкото и при предишните такива упражнения с по малки баркалки не и се понрави :)
mitko64 - майстор
Порових за консумативите на саблените триони и засега попаднах на два стандарта- с опашки 12,7 и 20мм. За хеви метъл изпълнения(тръби 2-3 цола) Спарки препоръчва широките. Та и този път на триона май му се размина покупката.
Brocko - напреднал
Ползвам миксера от няколко месеца,корава машина е......оборотите се регулират от спусъка и е неудобно.Малко странно вие ,за бъркане на малки количества не става, освен ако не му се сложи по малка бъркалка.Строителен леген от 50-60л се бърка за броени секунди.Един ден когато бях на път да прежаля 280 лв за миксер на Спарки,минавайки през лидъла за руска салата
си го взех без да се замислям и съм предоволен от към цена-качество.
jekasus - майстор
Brocko написа:
оборотите се регулират от спусъка и е неудобно.
точно това ме вълнуваше :-D и го смятам за голям плюс, откакто поработих с една макита :-D
Brocko написа:
.Малко странно вие ,за бъркане на малки количества не става, освен ако не му се сложи по малка бъркалка.
Това е не е важно за такива, като мен :-D
Brocko написа:
Строителен леген от 50-60л се бърка за броени секунди.
Това е истина :-D
пишман_майстор - майстор
И аз загледах миксера , но наскоро купих един бензинов свредел и се офъках откъм лев , пък и това Лид'л-ското нещо ми се види слабоватичко .....сега пък нещо ново , дали няма стане да бъркам със свредела , ест. на открито разбира се , както и с подходяща бъркалка ( ако тр ще се преработва за да стане към шлиците на редуктора) , някъде 200об/мин прави :? С един куршум два заека , инак аз за вътрешно имам един доста як Бош- 900в дрелка, 600 об/мин , с много масивен редуктор, него ползвам , ама за по-големи кол. е неподходящ ( 50-60л) зори се , като му сложа голямата бъркалка , а с малка само се разкарва в коритото.
mitko64 - майстор
Защо да не става за малки количества? С моята минималното е две котленки по1,2кг циментова шпалковка и 500мл вода и си го смесва идеално. На една котленка остават по ъгъла на кофата неразбъркано. Ако си купувате корито, задължително вземете кръгло. Веднъж ми донесоха едно правоъгълно и в ъглите сместа си стои неразбъркана. Взех си едно кръгло уж 90 л., и хваща по два чувала и половина Рьофикс 620- 100кг.
silent - майстор
Някой да сподели лични впечатления за сабления трион.... Минаха две години от предната промоция..Струва ли си парите, че съм на кантар и полусъединител...
Stefan_62 - майстор
silent написа:
Някой да сподели лични впечатления за сабления трион.... Минаха две години от предната промоция..Струва ли си парите, че съм на кантар и полусъединител...
Струва си парите, а и ножовете които продават допълнително също. Някъде из темата беше писано за него. Аз си го взех миналата година и лично съм доволен.
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: