• 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
mnn - помощник
Зарибих се за удължителя (макарата) и един стелаж... дали ще е як и ще издържи ли 5х175=875кг както го пишат :roll:
dpp - специалист
mnn написа:
Зарибих се за удължителя (макарата) и един стелаж... дали ще е як и ще издържи ли 5х175=875кг както го пишат :roll:
175 общо ще издържи...споко.. :-D
nikolson - майстор
И аз малко не вярвам на тия 875кг за 75 лева. За макарата гледай да е поне 3х1.5мм2.
Ще дам мнение за ножиците. Тази за клони е много добра. Който има дървета в двора, смело да я взема. Показва известно колебание само при сухи клони над 4см с разпънати дръжки. Лозарската ножица я купих за майка ми, доволна е от сряза, при все че има стара българска. Тайванката не е здрава като нея, но пък реже с по-малко усилие свежите и по-тънки клони.
Да ви подсетя за цветарската с дълги остриета. Купих на булката такива от друго място (друга марка, но същите). По нейни думи реже и по-дебели от 6мм клонки, ако са свежи-става дума за около двайсет розови храста.
Avas_co - майстор
И аз се обзаведах с прахосмукачката.
За сега не мога да дам мнение освен, че като изработка ми харесва.
Въпроса ми е, някой знае ли къде в Пловдив мога да си пазарувам консумативи.
ZEDYCUS - майстор
http://www.toniclean.com/index.php?page ... Itemid=174
В Тракия им е адреса, близо ми е и трябва да се разходя да взема за най масовия Лавор във форума :-D - Идва евтино, аз ги взимах 5 броя за 15 лв.
Avas_co - майстор
Е , аз питах за Пловдив, но и Ж.К. Тракия ще свърши работа.
Мерси.
ZEDYCUS - майстор
Не знаех, че вече не живея в Пловдив, а в Тракия. :-D
Avas_co - майстор
Шегувах се, нали знаеш.
Тракия без някаква определена причина ми едно от неособено приятните места в Пловдив, като ми кажат ами то е до блок еди кой си и гледам умно, че въобще не ги знам кой къде е.
Но пак мерси за инфото, гледам че имат още два магазина, който са ми много по-удобни.
:prost:
dadko - майстор
А тенджери- дали си купи някой от промоционалната брошура за днес?
Че жената си ги хареса на картинка, ама дали си струват ???
Фитилчо - майстор
Триона как го виждате, реципрочния? :)
Макара и аз ще взема :cool:
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: