Нека намерим най-тънките цени.
daniel.zhelyazkov - напреднал
mitko64 написа:
За резачката на Флорабест, като притежател на по- стар модел В1, да споделя за н- ти път- не знам в новия модел дали е решен проблема с обтягането на веригата(едва ли, доколкото се информирам, си е проблем на всички модели с бързо обтягане). Та през 2-3 ряза трябва да се дообтяга веригата. Имам и една Al-ko, с добрите стари две гайки, никога не ми се е отслабила верига, ама е слабичка, 1750 вата. Тези на лидълската 2200 си се усещат- по бързо реже. Имам си бензинова щилка, ама напоследък имам страхова нервоза от бензин и газ, та нарязах с Флорабеста към 3 кубика дъбаци, ама на три пъти с почивки- реже си машинката, само е досадно, през 2 ряза да доопъвам.
Използвал съм същия модел B1 и не съм забелязал да имам проблем с обтягането на веригата толкова често... На около кубик дърва се налага затягане - вярно :yawinkle:
mitko64 - майстор
Явно в случая съм изтеглил късата сламка. Средно(информативно) с какъв D дърва режеш?
Всякакви... Последната есен рязах коренища на дървета (че излизат по евтино за отопление). Имам в предвид това, което остава, след като отрежат дървото, с корените.
fore - майстор
Абе като ви слушам, тая машина е хала. Струва си парите. Режете по 3 куба на веднъж и коренища и тнт.
Евала !

На Маклуч за 175 лева е 1600 вата. Незнам на Партнер колко вата/пари е ???
Аз лично съм много доволен от машината. В понеделник отивам и си вземам да си имам лична. :)

Остава само да пуснат и машинаката за заточване на вериги. :)
mitko64 - майстор
Пфу..у! Тази брошура цял ден се точи като свински черва, накрая излезе! :supz: Griffin да взема думата за стъпаловидните свредла и големия комплект за дремел( той веднъж ги описа, но не беше пробвал свредлата и тези за тапи). Аз да споделя, че ъгловият адаптор за завиване е много гууд, даже с лагерче отред. Ще купя за пробиване този с патронника, че стария от Чибо ми изгоря.
Последна промяна от mitko64 на чет апр 23, 2015 5:16 pm, променено общо 2 пъти.
fore - майстор
E Аз поне точилото го купих преди-да има.

А този циркуляр с масата-с изтегляне какви пари ще да е ???
mitko64 - майстор
fore написа:
E Аз поне точилото го купих преди-да има.

А този циркуляр с масата-с изтегляне какви пари ще да е ???
Лани го купувах на 6.05 за 222лв.
nanobanano - специалист
Коментирано ли е мултишлайфчето на батерия?
Струва ли си?
mitko64 - майстор
nanobanano написа:
Коментирано ли е мултишлайфчето на батерия?
Струва ли си?
Преди два месеца си чесахме клавиатурите, коментирайки го в lidl.de.Струва си според мене, ако преди две седмици си взел 10,8V верт, за втора батерия, евентуално, но трябва да си носи батерията от верта за проба, предполагам трябва и да я обявиш, че я внасяш.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: