Верта не съм го го взимал.Нямам такъв тип машинка,но им имам мерак отдавна,а ми харесва,че тази е на батерия.

nanobanano написа:Верта не съм го го взимал.Нямам такъв тип машинка,но им имам мерак отдавна,а ми харесва,че тази е на батерия.Ako по те устойва на ток, не бързай! Виж какво се задава в Германия на07.05(това го имам, добро е) http://www.lidl.de/de/parkside-feinbohr ... =PARKSIDE® *&searchTrackingId=Product.194991&searchTrackingPos=65&searchTrackingOrigPos=64&searchTrackingPage=2&searchTrackingPageSize=36&searchTrackingOrigPageSize=36 . Възможно е и насам да го лашнат
fore написа:Абе като ви слушам, тая машина е хала. Струва си парите. Режете по 3 куба на веднъж и коренища и тнт.Моя Партнер го взех на някаква луда промоция в Баумакс...освен че беше в промоция в тоя ден или седмица продаваха всичко на цената без ДДС и струваше 140лв 2200вата с механичен съединител...много добра машинка понякога ме е яд ме е че не купих два броя...
Евала !
На Маклуч за 175 лева е 1600 вата. Незнам на Партнер колко вата/пари е ???
mitko64 написа:Пфу..у! Тази брошура цял ден се точи като свински черва, накрая излезе!До сега не ги бях разпечатил, ноGriffin да взема думата за стъпаловидните свредла и големия комплект за дремел( той веднъж ги описа, но не беше пробвал свредлата и тези за тапи). Аз да споделя, че ъгловият адаптор за завиване е много гууд, даже с лагерче отред. Ще купя за пробиване този с патронника, че стария от Чибо ми изгоря.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: