Нека намерим най-тънките цени.
hidrazin - майстор
пон дек 02, 2024 12:36 pmChefo77 написа:
Аз, 'щото съм слаб по география, много искам да разбера - къде е континенталната част на Великобритания?
Ми то елементарно бре. Тунелът под Ламанша свързва сухопътно Великобритания с континента Европа.
Значи някъде около тоя тунел ще е континенталната част... :-D
:partyman:
Аз, 'щото съм слаб по география, много искам да разбера - къде е континенталната част на Великобритания?
Австралия.
iliya_i - майстор
Гибралтар
Chefo77 - майстор
Гибралтар си е Гибралтар. Австралия - Австралия.
Изображение

"Гибралтар (на английски: Gibraltar [Джибро̀лтър]) е задморска територия и град (city)[1][2] на Великобритания в най-южната част на Пиренейския полуостров."
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B0%D1%80
iliya_i - майстор
пон дек 02, 2024 7:54 pmChefo77 написа:
Гибралтар си е Гибралтар. Австралия - Австралия.
Австралия си е независима държава.
Ама Гибралтар не е независима държава. Част от Великобритания е. По-точно континенталната и част. :-D
Chefo77 - майстор
На картинката на Великобритания в Уикито няма Гибралтар. То и Гренландия и Фарьорски острови са отвъдморски територии на Дания, но картата на Дания не ги включва.
Много неща около нас не са точно това и така както изглеждат.
Всеизвестно е над коя държава слънцето никога не залязва.
Уикито сочи Гибралтар за великобритански.
Николов Н. - специалист
Гибралтар е отвъдморска територия на Обединеното кралство ,не на Великобритания. Разликата между двете е принадлежноста на Северна Ирландия, която не е включена към Великобритания.
kozl - майстор
Е да, но ако доставката се отнася за Гибралтар, то на практика това е в Испания, а едва ли това се имали в предвид в обявата :?

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: