Нека намерим най-тънките цени.
themask - специалист
Болест, която не трябва да замъглява обективното мислене обаче :)
Гледам промоцията на четка 3 в 1 за скара - 3.50лв. След което минавам през Кауфланд и си я купувам същата за 2лв. Промоциите все по-често не са промоции :axe:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
themask написа:
Гледам промоцията на четка 3 в 1 за скара - 3.50лв. След което минавам през Кауфланд и си я купувам същата за 2лв. Промоциите все по-често не са промоции :axe:
Реално изобщо не ти трябва тази четка...... болен си, споко
themask - специалист
n_a написа:
themask написа:
Реално изобщо не ти трябва тази четка...... болен си, споко
Ахаха, ако ми беше видял скарата, нямаше да говориш така :partyman:
fore - майстор
kalpev написа:
Пичове, вие наистина сте луднали по тази Лидл мания :-D
Гледам, някои не знаят въобще какво представлява и как се ползва дадено нещо, но купуват, защото е модно да го имаш :-D
fore, дълго време се канех да те питам какво значи "stan73' friends of mine !" написано на езика на Шекспир?

Брат, немога да знам всяка една ждиджавка за какво е. Те за това са ги написали -кое какво е. А точно за това е форумът !
Макар че съм инженер, точно в инженерството разбрах че не е възможно да се знае всичко за нововъведенията в която и да е област и за това хората са измислили -упътвания, справочници, курсове и допълнително обучение. Един фармацевт -цял живот учи нови лекарства за да ги продава !!!
Надписа на енглиш значи това което пише.

Имам на Райдър коронни фрези за дърво с центриращо свредло. Иделани за за гипскартон и дърво.

Са тоя Зенкер, никой не каза какво е ? Майче е за дупчене на меки метали ???

Какви са тия свредла за тапи - прави отвор за ехцентрик на мебел ли примерно-глух отвор ? Аз имам такава фрезичка за мебелните ехцентрици.
И за зъмбите не казахте как работят ?

В Лидъл има и неща -хубави и насметка и такива които не са хубави и на сметка !!! Вие какво искате -всичко да е идеално !?
Примерно стягите от алумин и други са доста интересни неща.

Еди -оксидация -титана е здрав. Вярно е че ламарината се дупчи трудно с обикновенна бургия.
Майни я жената.
Е сега ходих да сменям на жената един накрайник за 5-конечен оверлог- краче. Тя ходи в Сингера и купила държач на крачето + крачето- понеже Аз видях че и крачето е счупено.
Проблемът е в сплавта-карбураторна сплав-цинк и алумин. саморазрушава се. Новият държач по лъскав и по здраво изглежда- има и никел можеби. Но крачето-новото, същото и то напукано там където старото се строшило. Старото го запилих-позволява и може да се ползва. Та отидох до магазина и Убавицата ми извади още крачета- пак напукани, само едно по лъскаво и няма проблем.
Да не казвам че тия джиджавки за по 35 кинта парчето. Машината Нюмън-580 лева. Държача го свалиха от рекламната-понеже нямало друга част и трябвало 1 месец да се чака от Гърция. Било основна част. Крачета бол.
Така че жената може да шие добре, обаче да купува техника, ниенте !

А до тоя Сингер- Лидъл, Влезнах и да го Еваааа......... :mrgreen:
Последна промяна от fore на пет апр 24, 2015 12:58 pm, променено общо 2 пъти.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
themask написа:
[

Ахаха, ако ми беше видял скарата, нямаше да говориш така :partyman:
Запали я, ще си изгори..... излишното
Сериозно, гореща скара, като си свършиш печенето, поливаш с водичка и всичко пада. Парата, която се образува мигновено, отлепя нагара. Стиска хартия и готово. Профи съвет.
EDI - майстор
Още по-профи съвет за скара - отрязана глава лук. :lol: Форе, тя жената вече експерт по дребните джиджавки, давам указание, показвам на компа и получавам исканото.Е, и по телефоня давам консултация на момента, да не стане фал.
nikolson - майстор
Форето му се кефех още преди да се появи "под вънкашност чужда и под име ново". :-D Голяма капия. Измисля нови думи и си ги лепва гьотере. Сега и "карбураторна сплав". Нали превеждам от чужди езици, та сигурно е ЦАМ, ама откога карбураторите ги правят от ЦАМ? :? То и приятелството им със Стан от там тръгна май.
Сега за зенкерите. Имам ги от предна промоция. Свредлата не са читави, според мене. Иначе фрезенка е ОК. Та се каня да ги подменя. По какво съдя? Ми не може да пробия два отвора във ПДЧ и да парят. А и геометрията им уж за дърво, а пък са "бавни".
Аз ще огледам свредлата за тапи и тези за панти. Без да се натискам, защото имам други приоритети сега.
griffin - майстор
Форе свредлата за тапи правят тапа от дърво за да криеш дупките от винтове. По нагледно :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n5wBVIvmXM8[/youtube]
profesionalist_wood - майстор
Ама веРно ли продават свредла за тапи в Лидъл??
Фитилчо - майстор
Заслужават ли си тея неща?

Аз съм мераклия на:
Стъпаловидни,
зенкери,
Сведрла за тапи

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: