Нека намерим най-тънките цени.
sstefanov - майстор
За мен "силикон и лепило" е това, което показах. Явно разбираме различни неща, според кой каквото използва. Важно е да се намери решението на проблема.
pavelvasilev - специалист
Успях да намеря много добра цена за синия бош на 615 лв и го поръчах вече:

https://www.onlinemashini.bg/akumulator ... gKnIfD_BwE
hidrazin - майстор
Колко добра? Тоя фалшив ли е? :? ЦЪЪЪК
Не че и тая цена не е ужасна за това нещо.
За толкова пари поне два заедно с батерии и зарядно...
:partyman:
chapara - майстор
Даже не два, а в пъти повече за тия цени.
Разковничето е другаде, ако няма да се полагат километри.
Всички тези полиуретани, силикони и лепила преди работа ги слагате във вряла вода и после с обикновен пистолет работите с кутрето. Промяна в матеряла после няма! Изпитано в годините! Аз ги мяткам барабар с постолета😉😁
pavelvasilev - специалист
пон дек 09, 2024 12:23 amchapara написа:

Всички тези полиуретани, силикони и лепила преди работа ги слагате във вряла вода и после с обикновен пистолет работите с кутрето. Промяна в матеряла после няма! Изпитано в годините! Аз ги мяткам барабар с постолета😉😁
Ахаа, затова ли през лятото в жегите се работи по-добре със силикона :-D , в интерес на истината причината е друга, откак пробвах на приятел подобна машинка, с нея успях да направя перфектен равномерен слой дълъг 2 метра, без да има прекъсване на хода и не се налага никаква корекция, затова се запалих да имам такава машинка, с ръчната успявам само на много къси разстояния без да има на места удебеляване или изтъняване на слоя силикон :)
Chefo77 - майстор
Пълна набутвация - 615 лева за син Бош, без батерия, без зарядно.

https://technotools.bg/milwaukee-m12-pc ... likon.html
ESPACE - майстор
Що да е набутвация? Не е късно за поправяне на грешката. Поръчал го е вчера, в най-добрия случай ще му го изпратят днес. Или може да го откаже днес или да не го взема утре.
Chefo77 - майстор
Набутвация, приятелю, е защото за същите пари получава инструмент, за който трябва да търси (или има) батерия и зарядно. Пък Милуокито е топ.
ESPACE - майстор
Tова е ясно, имах предвид че още не се е набутал. Ама ако не влезе тук и да прочете е на път да го направи.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: