• 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 71
Нека намерим най-тънките цени.
kuger - майстор
anabolicbeast написа:
kuger написа:
stiv1961 написа:
Тези накрайници дали си заслужават паричките :?
http://prodavalnik.com/nakraynitsi-k-t- ... -i40408931
Като ги гледам са TROY, имам такъв комплект, в магазина са по-евтини.
Не са толкова меки, но и не са за професионална работа.
Именно! В комплекта има много нестандартни, общо взето почти всичко, което съм срещал, а те се използват предимно в някакви китайски техники и електроники! За някой по сериозен винт едва ли ще са подходящи, като се има предвид, че цената за 100 броя е 10 лева. Иначе според мен си струват само заради многото нестандартни битове.
Та нали заради това ги взех :-D Много хора са ме питали, това Y-образното за какво е - ами за крилчати гайки.
nikolson - майстор
Тия Трой, Верт, Манесман ги внася една хасковска фирма http://sun-bulgaria.com/search.php?phra ... 5&x=10&y=7
Общо взето, стават за монтаж, не стават за демонтаж.
stiv1961 - майстор
nikolson написа:
Тия Трой, Верт, Манесман ги внася една хасковска фирма http://sun-bulgaria.com/search.php?phra ... 5&x=10&y=7
Общо взето, стават за монтаж, не стават за демонтаж.
Мдаааа, значи си е преебалник :-D , добре, че не се обадих на човека да питам за подробности. При положение, че цената другаде е почти два пъти по- ниска......
EDI - майстор
Напоследък на доста предложения има почти двойни цени, особено на дребните неща, та трябва да се проверява, защото в кварталната железария същото нещо е два пъти по-евтино.Иначе ТРОЙ, ВЕРТ, МАНЕСМАН, което няма нищо общо с истинския МАНЕСМАН, са си китайчета за немския пазар - средно качество.Има и добри неща, има и такива, които не стават.
nikolson - майстор
Еди е прав. Манесман е металургична фирма, тая марка е Брюдер Манесман и разликата е като стол и електрически стол. :-D
itev - специалист
EDI написа:
Напоследък на доста предложения има почти двойни цени, особено на дребните неща, та трябва да се проверява, защото в кварталната железария същото нещо е два пъти по-евтино.
Прав си абсолютно!
Все съм си мислил, че такива сайтове са създадени с цел - хем да се отървем от ненужни вещи и инструменти, хем някой да си намери това от което се нуждае на по-добра цена.
Обаче сега като разгърнеш Продавалника ще видиш, че "търговците са превзели храма" :x
Както почти навсякъде...
stiv1961 - майстор
itev написа:
Все съм си мислил, че такива сайтове са създадени с цел - хем да се отървем от ненужни вещи и инструменти, хем някой да си намери това от което се нуждае на по-добра цена.
Обаче сега като разгърнеш Продавалника ще видиш, че "търговците са превзели храма" :x
Както почти навсякъде...
Тя в такава насока е и рекламата по телевизията, ноооо не такава е реалността :sad:
profesionalist_wood - майстор
Нали знаеш че от 1 милион обяви в продавалника 500 000 били некоректните :-D http://prodavalnik.com/forum/topic/?t=22122&page=133
Абе и Страшния Съд да дойде ще му отнеме векове да ги осъди тези измамници.... :-D :lol: и накрая ще се принуди да пусне един библейски потоп и да приключи с въпроса.
Има една култова история от продавалник за 1 лев от потърпевш :-D ......Поръча си от мен учебник за 1 лв, искаше да й го пратя по Еконт, пратих й го, така и не си го взе и ми звъннаха на седмия ден. Обадих й се, говорих с нея, обясних й, че за 1 лв, където ще взема, трябва да платя 6, ако не си вземе пратката и тя се съгласи, че ще я вземе. Днес пак ми звъняха, че още не я е взела. Аз ще ги платя тези 6 лв.,но при положение, че се трепя да бързам, за да й пратя този учебник и да й дойде на време за когато го иска и накрая да не си взима пратките.... просто внимавайте с нея. ......
bulhomes2 - майстор
Прикачен файл:
test_zps4038a514.jpg
test_zps4038a514.jpg (48.5 KиБ) Видяна 1661 пъти
nikolson - майстор
bulhomes2 написа:
Прикачен файл:
test_zps4038a514.jpg
Да, сутринта слушах, че доста парички цоцали за "аборти" с тия тестове.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 71

Тема "Добри попадения в OLX" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: