• 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
silent - майстор
E из__ах се рано сутринта в Лидл, но след дълъг размисъл и дилеми и съмнения успях да се убедя че реално не ми трябва сабления трион- Функциите му напълно или почти напълно се припокриват със зеге, верижен трион и 4ри флекса които имам от най-големия до най-малкия. Реших че ми трябва по скоро ръчен циркуляр отколкото саблен трион и така и не измислих за какво мога да го ползвам без алтернатива. Виж ако беше 50-60лв може би щях въпреки всичко да се изкуша. Гледам и в магазина нямаше кой знае какъв интерес към него. Най много интерес имаше към тресчотките- аз си купих най-голямата защото такава ми трябва -моята се счупи-изглежда добре без големи хлабини пък ще видим. Чудих се много за другите -ключета удулжители и две по-малки тресчотки но сметнах че 3х15лв не ми се дават без да зная въобще дали стават за по сериозна работа. Отнесох и един комплект от о пръстени ей така за спорта и да има. Гледам в Лидла в Х.Димитър има останали от предните промоции малкия ъглошлайф, ел.ренде и фреза за канали ако някой не си е купил да отива. Мисля че цените са като в промоцията-не са пипани. Ако някой се куми за тресчотките да заминава щото даже жените си купуват.
mitko64 - майстор
В българският раздел на Lidl. Service изкочиха две неща, които много ме интересуваха. Първо дългоочакваната пендула(е не е 1700 ватовата, но и на тази ще се зарадвам) и едно компресорче, за което синът отдавна ме врънка. Така, че ще стискам паричките до следващите промоции!
profesionalist_wood - майстор
Митко дай линк към тази пендула
dundi - специалист
Сдобих се и аз със сабления трион. Да споделя малко впечатления. Все още не съм го пробвал по сериозно но и това ще стане.
Куфара му е малко дървен, не пасва така добре както на винтовертите. Явно матрицата им е кофти :-). Пробвах го на една дъска, отряза я, не се тормози но самата машина вибрира доста в предния край. Аз не бях работил досега с такъв трион та може и да е нормално. По принцип ще го ползвам за някоя и друга тръба, дъскичка или някой клон, та трябва да се справи с това.
kuger - майстор
Днес пробвах ножицата, доволен съм.Четири санта сух клон, 6 санта суров /но на два пъти/ ги реже без проблем.
mitko64 - майстор
profesionalist_wood написа:
Ето линк http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 01500%20A1. Ровнах се в упътването и интересното е, че за сервиз дават Ташев галвинг, а бранда май е Scherppach. В Германия я пускат в четвъртък.
Последна промяна от mitko64 на вт апр 22, 2014 5:08 pm, променено общо 1 път.
teon - специалист
dundi написа:
Пробвах го на една дъска, отряза я, не се тормози но самата машина вибрира доста в предния край. Аз не бях работил досега с такъв трион та може и да е нормално.
...при рязане го дръж здраво и не опирай петата в детайла който режеш...
mitko64 написа:
profesionalist_wood написа:
Ето линк http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 01500%20A1. Ровнах се в упътването и интересното е, че за сервиз дават Ташев галвинг, а бранда май е Scherppach. В Германия я пускат в четвъртък.
Eee тамън се зарадвах че ще си я позволя :cry:
mitko64 - майстор
Аз пък съм с надеждата да цъфне в брошурите до две седмици. Поне до такива заключения стигам от досегашни наблюдения. Пък и Ташев галвинг има само В България.
Иначе колко кинта беше пендулата?
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: