• 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
Кой за малко за си "смаже пръстите", кой"пробвал", а ма Parksaidе е боклук... Замислям се - ако не е марково, нЕма начин да ми свърши работа! Много професионалисти, много опит, ма мненията,,, фейк!
Djack - специалист
kozl написа:
RIKO е турско и аз съм доволен от техните инструменти. Напоследък не виждам да зареждат такива. Имам клещи, имам отвертки, тресчотки, вложки.
Гаргите много ги ползвах преди да се сдобия с Книпекса и Ротенберга. Стоманата на Рикото е по-мека, но пред гаргите на Парксайда са мноо по-добри.
Аз също имам доста инструменти на Рико, още от първото им производство (оранжевото на дръжките бяха в по-различен тон)! Много съм доволен и си ги ползвам все още - повече от 10-15 години и не са мръднали! Специално клещи, резачки, битове, отвертки са на светлинни години от Парксайд, а не е като да нямам с какво да сравнявам!
пишман_майстор - майстор
"Тръбния" ключ е пълно дърво . Не посягайте към него. Механизма му е лабав и не подлежи на натоварване.
iliya_i - майстор
А на тези "Гарги" що им викате "Тръбен ключ"
Тръбен ключ е нещо такова:
Изображение
Изображение
пишман_майстор - майстор
Затова съм го сложил в кавички. Аз знам какво е тръбен ключ.
zz_stefanov - майстор
Ми те гаргите си ги продават за тръбарство.
То има понятие и френски ключ но френското му е щото първия го докарали от франция.
http://www.rothenberger.bg/bg/produkti/ ... %D0%B0-45/
cholev - майстор
Гледам ротенбергер.
Малък тест без награда :-D
Кой продукт на ротенбергер се продава под марката парксайд?
EDI - майстор
Газов поялник вероятно :lol:
Chefo77 - майстор
soaring написа:
Кой за малко за си "смаже пръстите", кой"пробвал", а ма Parksaidе е боклук... Замислям се - ако не е марково, нЕма начин да ми свърши работа! Много професионалисти, много опит, ма мненията,,, фейк!
Ами не ги чети бре.
Да не дава Господ да разбираш защо едните струват 60, другите - 5 лева.

И аз имам клещи на Рико, мнооого отдавна. Чета, че в последно време им развалили качеството :(
koveslav - майстор
EDI написа:
Газов поялник вероятно :lol:
Няма други газови поялници като Ротенбергер,но и цената е друга.Но на Ротенбергер дори и температурата е балансирана,сметната и дори и човката не нагаря,не се окислява при по-продължителна работа....Абе има си класика във всеки жанр и точно в този са ТЕ.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: