Един познат ми каза,че имал станцията за запояване и не си струвала изобщо.Слабичка била.Дали е вярно?
Нека намерим най-тънките цени.
nanobanano
- специалист
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
stan73
- майстор
Kasap написа:Силно ме съмнява да може да се коригира.stan73 написа:Интересно - или е с по-нисък клас клетки, или защитата на клетките (в акумулаторната кутия), като за мултишлайфчето е настроена за много по-ниски токове, което предполага, че когато ползваш батерията от мултишлайфчето на винтоверта - няма да разполагаш с пълният му въртящ момент...Определено е така. С оригиналната батерия, при задържане на патронника с ръка, защитата се включва на 4та степен, а с тази на мултито - на втора. Допускам, че клетките са еднакви, и ограничението може да се коригира.
griffin
- майстор
Имам перфоратора, според мен си струва инвестицията от всякъде. Вече съм му навъртял може би 600-1000 дупки в бетон и бетонни тухли. Единственно му пази в спусъка да не попада прах, че ще трябва да разглобяваш машината. И другия проблем който съм имал беше прекъсване на кабела някъде вътре в машината, но го отворих скъсих леко кабела и така. Ограничителя за дълбочина трябва доста силно да се затяга иначе има склонност да се охлабва.
vasko9999
- специалист
Искам да изразя РАЗОЧАРОВАНИЕТО си от заточващия инструмент за свредла.Вчера ходихме до лидъла с един приятел и той да вземем по един та да вземем-какво толкова били на цената на кутия цигари,гледам хората взимат и аз да не остана валат....Взехме по един и когато ги отворихме и на двата беше спукана пласмасата в средата където е набит лагера,върнахме се и ги сменихме с други два-пак същата работа.Завъртяхме ги на бормашина то бяха луфтове то беше биене то бяха кривини....чак не можах да повярвам че това е купено от лидл?????Заточващия камък биеше като воденичния камък от воденицата във филма "Капитан Петко войвода".Сменихме с резервните заточващи камъни горе долу положението стана малко по добре.Единственото успокоение беше че след заточване на няколко свредал добре пробиваха,НО това няма да трае дълго понеже пъпките които "уж" фиксират свредлото са пластмасови-те сега не фиксират плътно свредлото камоли като се поизядат след няколко точения.С две думи останах много разочарован....Някой ще каже за толкова пари толкоз.....ама не е така предпочитам да дам повече пари но за нещо качествено,този инструмент поне според мен НЕ става.И още едно разочарование от пройзводството на OVIM става дума за червена метална кутия с 9 бр. свредла за дърво и 9 бр. за камък и бетон намалена от 20 на14 лв. много ама много криви бургии,много некачествено заточване. Преди тази кутия бях взимал бургии в синя кутия само че за метал производство на Milomex ( не знам дали изписвам правилно името) и с тях пък останах много доволен.....
Последна промяна от vasko9999 на пет май 01, 2015 11:39 am, променено общо 1 път.
prince
- напреднал
griffin написа:Имам перфоратора, според мен си струва инвестицията от всякъде. Вече съм му навъртял може би 600-1000 дупки в бетон и бетонни тухли. Единственно му пази в спусъка да не попада прах, че ще трябва да разглобяваш машината. И другия проблем който съм имал беше прекъсване на кабела някъде вътре в машината, но го отворих скъсих леко кабела и така. Ограничителя за дълбочина трябва доста силно да се затяга иначе има склонност да се охлабва.Благодаря!
Ще се "хвърлям", значи.
Електрическата косачка, става ли?
juvesan
- специалист
Имам косачката.. само че само от 1 сезон и не е видяла много зор. Засега работи читаво, кося дива трева с елементи на клечки, но подчертано не е голямо полето и засега съм доволен. Малко ме смущава само изгледа на тази машинка - изглежда като детска играчка и колелцата, които са за реглаж на височината на едни такива фини шинички.... Иначе като мощност - за това шаси вероятно е максилмалната мощност, която могат да качат ;)
относно перфоратора - и него имам , само че поради наличие на сериозен хилти инструмент в службата съм го ползвал малко .. единственото ми недоволство е превключването на удар / въртене с удар .. има някаква неяснота при промяната на режима, но не е нещо, заради което бих го върна например...
относно перфоратора - и него имам , само че поради наличие на сериозен хилти инструмент в службата съм го ползвал малко .. единственото ми недоволство е превключването на удар / въртене с удар .. има някаква неяснота при промяната на режима, но не е нещо, заради което бих го върна например...
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература