Нека намерим най-тънките цени.
lov - майстор
Не знам ама аз ли съм карък но мултитула току що ми умря в ръцете. Рязах едни чамови первазчета и май само заради тях да си свърша работа го взех. Има няма 3-4 минути е работил общо с почивките.
Иначе от каналокопача съм доволен. Скъсах го от рязане няколко дена.Диамантини се оказаха не лоши ама им видях сметката от работа. Та тая машинка да беше изгоряла нямаше да ме е яд защото си изкара парите.
stan73 - майстор
Ами връщай им го.
juvesan - специалист
Всъщност за протокола: Само спря, Замириса и спря или работи, ама не осцилира?
EDI - майстор
Не си карък, явно % на фирата е големичък.Те затова и сменят направо, никой не си играе да сервизира.Направо им го връщай.
stan73 - майстор
Ами да.
Аз оня ден исках да си купя ъгловият патронник, но реших да го пробвам. Той направо хрупаше докато се върти. Явно е било кофти бройка, но аз такива инструменти не искам.
Ще си карам както мога...
lov - майстор
За връщането то се знае. И понеже има любопитни диагнозата е триене на ротора в пакета. Не съм го отварял но признаците пък и практиката ми с ремонт на такава техника е достатъчна за да съм сигурен на 100%. Силно греене и не може да развие максимални обороти. Пр лекичко осукване на корпуса или се оправя или затяга че почти спира. За звука ит триенето ми е достатъчно познат. А дали е лагер или са забравили да сложат гуменото маншонче или някаква друга недомислица хич не ми пука. Има си сервиз да се оправят.
mitko64 - майстор
На мераклиите за дремел на 220V,честито! :partyman: http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20160%20A1 . Това го имам, добро е !
gogyto - специалист
mitko64 написа:
На мераклиите за дремел на 220V,честито! :partyman: http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20160%20A1 . Това го имам, добро е !
Е това вече го купих, само да го пуснат...
dadko - майстор
И още първото изречение " Акумулаторен мултишлайф PFBS 160 A1"
Ей сега ще видим дали от Lidl четат форума. Ако го оправят това copy-paste...
mitko64 - майстор
В описанието страхотни бисери са изръсили, директно от гугъл преводачката- гнездо за фреза(сигурно с яйца) и мощен акумулатор( сигурно за 220). Kупих днес едни свредла за тапи, та на всички езици пише 4 бр,колкото са си, а на български- комплект от 5 части. Така беше и с длетата, на всякакви езици дръжки от ясен, само Ганчо преводача видя отнякъде бял дъб. Но добре поне, че излезе pdf-а на български да си го имам, че на моето е само на дойч и енглиш.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: