Нека намерим най-тънките цени.
griffin - майстор
Дремела сигурно ще дойде сково и в България, че тая седмица го пускат тука :-D
mitko64 - майстор
Да споделя нещо което не го пише в упътването на дремела- голямата цанга е месингова, а малката седи лъскава, със сигурност не алуминий, а предполафам хромиран месинг или стомана.
jekasus - майстор
griffin написа:
Дремела сигурно ще дойде сково и в България, че тая седмица го пускат тука :-D
Ако остане след вас :-D
stan73 - майстор
Или след немците...
От немските вериги в БГ особено много ме радва Лидл, но бих искал да имаше и Алди. Тогава нещата щяха да бъдат съвсем други...
Chefo77 - майстор
В едно магазинче за "английски" стоки на Колхозния във Варна има 2 верта - единият е с махаща се глава, производство на Айнхел, 10.8 волта ли-йон, другият е 12 волта предполагам никел- нещо си, на Компернас. И двата се водят А1, и двата са с куфари, и двата са БЕЗ батерии, и двата са на 20 лева. Като 10.8 волтовия направо си е нов. Ако някой се интересува, магазинчето гледа към " Дрин" и има табели.
ttt - специалист
Гледам по немско са пуснали гедоре http://www.lidl.de/de/powerfix-werkzeug ... ig/p196310 което значи че може и тука да дойде ЕВЕНТУАЛНО след месец два.
Предното го изпуснах ама ми се струва че предното изглеждаше малко по различно. Може ли някой да даде сравнение, че не намирам снимка на предното?
silent - майстор
там са го пуснали на 160 бгпари тука ще го пуснат на 200пари и ще се избият наште тъпаци за него като че ли инструмент тип гедоре за първи път видят и то за без пари...
Valkooooo - специалист
То в този ценови диапазон има доста.... :?
griffin - майстор
Гедорето може да го снимам в магазина ако някой иска.
stan73 - майстор
Този (новият) комплект е с много повече инструменти в сравнение с предияна, който си купих. Той беше към 80 лева с около 100 и няколко елемента. А този новият е с 200 и няколко, но ако някой му трябва, вероятно ще е хубав...
Аз от предният съм доволен.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: