Нека намерим най-тънките цени.
vasko9999 - специалист
Някой да има впечатления от свредлата за бетон които пускат в четвъртък за 19.99лв?Дали са на ADW или пак са на OVIM?
klomo - специалист
stan73 написа:
Този (новият) комплект е с много повече инструменти в сравнение с предияна, който си купих. Той беше към 80 лева с около 100 и няколко елемента. А този новият е с 200 и няколко, но ако някой му трябва, вероятно ще е хубав...
Аз от предният съм доволен.

И аз съм доволен, ползвам го доста често. Напълно достатъчен е. Този хубаво му е, че имаш всичко в един куфар и доста ме блазни, но цената не покрива допълнителните инструменти като 1/3 от 216 са битове.
stanzx - напреднал
Тук ми попадна един сет, който май е подобен на предния, с доставка от Гъбко или някой от тези спедитори трябва да дойде на към 60-70лв.
http://www.amazon.co.uk/Mannesmann-Sock ... 009I4HRDW/
nanobanano - специалист
Аз пък съм сигурен,че служителите не късат и разхвърлят стоката,също и не пробват обувките и след това да ги захвърлят в касетката...Тоя дето се оплаква да си помисли къде живее...

А иначе за предния пост според мен е доста малко до 14 камък.
profesionalist_wood - майстор
Да! Аз преди време исках да си купя гащи,а те пустите му жени за разпечатали всичките кутии да ги разгледат и са махнати етикетите с баркодовете и не мога да мина на касата с тях!
Дори се бяха скупчили 20 жени на един щанд да разопаковат кутиите с фланелки и да ги премятат! :x Дори когато исках да си купя мобилна закачалка за дрехи кутията беше разпечатана! Оглеждам и другите 15 кутии и те разпечатани :? Ако искат да имат представа как изглеждата поне да отворят една кутия...а те шибнали всичките

Неандерталска му работа :|
kr1100 - майстор
имам манесман 215 чаркалаци , ако някой го иска.
stan73 - майстор
stanzx написа:
Тук ми попадна един сет, който май е подобен на предния, с доставка от Гъбко или някой от тези спедитори трябва да дойде на към 60-70лв.
http://www.amazon.co.uk/Mannesmann-Sock ... 009I4HRDW/
Комплектът не е същият. В предният (за 80 лева на Лидл) имаше 2 тресчотки, а в Манесманският е само една. Освен това качеството на Манесман за съжаление вече не е като едно време.
nikolson - майстор
stan73 написа:
Освен това качеството на Манесман за съжаление вече не е като едно време.
Зависи за кой Манесман говорим. На "истинския" си е високо, но този не е онзи. Онзи е металургична фирма, този е "Bruder Mannesmann" и е немски Топмастер/Райдер. Търговска фирма, която поръчва в Китай. Както и Айнхел и много други.
griffin - майстор
Това е етикета на гедорето, на мен поне фирмата нищо не ми говори :).

Прикачен файл

DSC_0550.JPG

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: