Нека намерим най-тънките цени.
nanobanano - специалист
Соларната батерия която пускат от другата седмица пускали ли са я досега и струва ли си?Мисля да си я взема.
stan73 - майстор
griffin написа:
Това е етикета на гедорето, на мен поне фирмата нищо не ми говори :).
Виждал съм и други инструменти за механика в Лидл, брандирани с тази марка на производител/вносител, но нямам наблюдения за здравината им досега. Принципно изглеждаха добре.
radius - майстор
Днес си купих косачката. Тия дни ще направя едно малко тестче. Гризли добре ли беше, знам че коментирахте, но не запомних с добро или лошо.
kr1100 - майстор
УЖ добро , ама с новите не знам. Имам истиснко Гризли 1850 Вт ел трион от 2006/7 г
stan73 - майстор
Принципно Гризли е един от най-яките производители, на който Лидл поръчва част от ел инструментите си. Аз харесвам нещата им.
jekasus - майстор
Купих шублера :-D и бира, но българска :-D
Andisi
Аз взех акумулаторната ножица за трева, но с изненада установих, че няма зарядно или адаптер в кутията. Така ли трябва да е? Има извод за адаптер в дръжката, но адаптер няма. Накой да я е купил и да сподели?
Gerald - помощник
Купих акумулаторния тример, сглобих го и не тръгна. Някой има ли впечатления, дали съм улучил дефектна бройка или по принцип не са успешна серия?
radius - майстор
Баси и лидъла. Да вземете да пишете по-обективно в темата, че при четене по диагонал, някой може да реши, че няма по-добро на пазарЯ. А и много издънки гледам има - стоки с открити дефекти се пробутват (Стан може да потвърди за оберфрезите) -това стържещи лагери, задиращи ротори... на нова техника. Явно наистина сме кофата за боклук на европа - нещо като с колите.
juvesan - специалист
[Явно наистина сме кофата за боклук на европа - нещо като с колите.
Еми Дитрих-митрих, гризли- гризНи - всичко е произведено от Цун КаЙ Х** - Китай, само едно немско название ако правеше стоката.... [-(

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: