• 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
kalpev - специалист
Благодаря ти.
Имах предвид дали някой е запознат със самата марка като име за качествени свредла или си е евтинджос, и дали е работил с такива. Защото има и китайски свредла, на които пише HSS, а стават за 1 отвор само и чао.
bulhomes2 - майстор
kalpev, 50 ст. струва една менте бургия. За дърво все ще стане. Тъй че пробвай си някоя от тия в метал, пък като и се обърнат каналите в другата посока - хвърли я, купи си друг ментак да си попълниш комплекта и си ги остави за дърво! В последно време все по-силно се забелязва, че означенията "не са това, което са".
comunikator - специалист
Има едни бели видии май ги водят кобалтови - моя началник ги взима за пробиване на метал който е дебел 1,2мм с такава бургия 6,5мм изкарва около 10 дупки и почва да се топи,колкото пъти му казвам да не взима от тях той се ги хвали че стрували по 10лв едната,а на мен не са ми полезни.
Кобалтовите за какво ги дават за метал ли?
ПС. Има едни жълти които май ги дават за алуминий и те определено не стават за метал ,а и те са около 6-7 лв бр.
mitko64 - майстор
Точно жълтите уж алуминия им е противопоказен(поне според бошовците). Били с покритие от титанов нитрид. А кобалтовите са скъпарски уж термоустойчиви, най-препоръчвани за неръждавейка. Скоро имаше в Лидъл такъв комплект за около 20лв, но ми се досвидя.
hakama - специалист
Всеки ден ли има разпродажна или вече нищо интересно не е останало?
Интересуват ме над 40-50% намаления.
kalpev - специалист
От четвъртък пускат перфоратор с длета, свредла и допълнителен патронник за 111 лв.
Аз съм се загледал в комплект боркорони 9 бр. за 24 лв, но не съм наясно струва ли си качеството им.
mitko64 - майстор
Ако се вредя, мисля да взема боркороните. Имам три комплекта китайци, големи боклуци и пaк вършат работа. На тези ми харесва по-голямата дълбочина на пробиване. Нитачката също лови окото, но пак имам два китаеца, така че за нея се чудя. Иначе дебна голям ъглошлайф за тъста и отверка 3.6 V за сина.
Последна промяна от mitko64 на пон яну 07, 2013 12:08 pm, променено общо 1 път.
Stefan_62 - майстор
kalpev написа:
От четвъртък пускат перфоратор с длета, свредла и допълнителен патронник за 111 лв.Аз съм се загледал в комплект боркорони 9 бр. за 24 лв, но не съм наясно струва ли си качеството им.
Някъкви отзиви от някой, който е притежател на перфоратора и боркороните, че съм решил отдавна да си заприходя тези инструменти. Предполагам :? , че за домашни нужди ще вършат работа.
nikolson - майстор
Боркороните са за меки материали.
Stefan_62 - майстор
nikolson написа:
Боркороните са за меки материали.
На мен за такива ми трябват/пластмаса, дърво и прочие/ :lol: Благодаря. :drinkers:
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: