Битчетата изглеждат харни, хем с удължител.
Нека намерим най-тънките цени.
EDI
- майстор
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
anabolicbeast
- специалист
Взех голямото циркулярче, бяха пуснали и няколко бройки от малкия 710вата, ф110 за едва 9 лева по-малко от голямото си братче.. Взех у мулти ключовете, но не са за голям напън! Исках и менгемето, но както каза и колегата има голям и неприятен(за мен) луфт.
prascho
- майстор
griffin
- майстор
prascho
- майстор
Закупих перфоратора и 60см бургии за бетон. За циркуляра се въздържам за момента. Перфораторът го пробвах дали въобще работи. Има два режима на работа + регулиране на оборотите 1-6 степени. Пробих няколко дупки с бургия за бетон и няколко пъти натиснах с шилото. Горе долу бива. С пробиването се справя с къртенето още е рано да се каже. Хубавото е, че има допълнителен SDS патроник, който става и на 2-26 DFR. Производство на Копренас. Може да се ползва като къртач, перфоратор и бормашина. Дано съчетаването на толкова функции не е за сметка на качеството. Макар, че за 119 лв......не може да се очаква много.
П.П. Патроникът малко ме поизпоти. Има допълнителна блокировка и потъва към машината на две степени. В противен случай не влиза бургията. Хубаво е, че има някакво упътване та се ориентирах на време.
60см бургии не съм ги пробвал, но са на Абрахам /ADW/. Колкото изкарат толкова. Все пак ако се наложи една две дупки в годината да им с какво. Не обичам да се моля за инструменти.
П.П. Това чудо каква поддръжка изисква. Някаква смазка само на патроника от време на време или нещо по специфично?
П.П. Патроникът малко ме поизпоти. Има допълнителна блокировка и потъва към машината на две степени. В противен случай не влиза бургията. Хубаво е, че има някакво упътване та се ориентирах на време.
60см бургии не съм ги пробвал, но са на Абрахам /ADW/. Колкото изкарат толкова. Все пак ако се наложи една две дупки в годината да им с какво. Не обичам да се моля за инструменти.
П.П. Това чудо каква поддръжка изисква. Някаква смазка само на патроника от време на време или нещо по специфично?
jekasus
- майстор
prascho написа:Никаква първите три години

Аз пък си взимах дигиталния ъгломер и май ми хареса за тая скромни пари, а и размерите на уреда са точно за моя работа.
prascho
- майстор
Да, аз погледнах удължителите. 3х1,5мм2 са.
П.П. Перфораторът е с кабел 2х1мм2. Малко странно впечатление ми направи, че няма земя. Най-вероятно кабелът е многожилен. Тежичък е за бъркане на лепило. Аз и за пробиване няма да го ползвам. Имам си 2-26
. Баща ми уж ще разбива част от старата къща, та ще видим. Следващото лято ще е на ход.
П.П. Перфораторът е с кабел 2х1мм2. Малко странно впечатление ми направи, че няма земя. Най-вероятно кабелът е многожилен. Тежичък е за бъркане на лепило. Аз и за пробиване няма да го ползвам. Имам си 2-26

zaza14
- специалист
Опа прасчо....и аз писах в една друга тема
viewtopic.php?f=54&p=622045#p622045
би ли сподел ти как се справи с;
OK, взех, Парксайда. Да ми служи дълго време! Имам няколко въпросчета. Правя както е описано в книжката:
"...дръпнете блокиращата гилза назад (дърпам я) и свалете правозащитната капачка от захвата на инструмента"
Дърпам блокиращата гилза, но правозащитната капачка не иска да излиза....направих няколко опита и се отказвам. Нещо по-специфично ли се прави, да я изкарам?
viewtopic.php?f=54&p=622045#p622045
би ли сподел ти как се справи с;
OK, взех, Парксайда. Да ми служи дълго време! Имам няколко въпросчета. Правя както е описано в книжката:
"...дръпнете блокиращата гилза назад (дърпам я) и свалете правозащитната капачка от захвата на инструмента"
Дърпам блокиращата гилза, но правозащитната капачка не иска да излиза....направих няколко опита и се отказвам. Нещо по-специфично ли се прави, да я изкарам?
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература