• 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
Битчетата изглеждат харни, хем с удължител.
anabolicbeast - специалист
Взех голямото циркулярче, бяха пуснали и няколко бройки от малкия 710вата, ф110 за едва 9 лева по-малко от голямото си братче.. Взех у мулти ключовете, но не са за голям напън! Исках и менгемето, но както каза и колегата има голям и неприятен(за мен) луфт.
prascho - майстор
С големия циркуляр мога ли да режа врати от 2-10мм? Някакви отзиви и за къртача...?
griffin - майстор
Големия циркуляр е до 65мм при 90 градуса сряз.
prascho - майстор
Закупих перфоратора и 60см бургии за бетон. За циркуляра се въздържам за момента. Перфораторът го пробвах дали въобще работи. Има два режима на работа + регулиране на оборотите 1-6 степени. Пробих няколко дупки с бургия за бетон и няколко пъти натиснах с шилото. Горе долу бива. С пробиването се справя с къртенето още е рано да се каже. Хубавото е, че има допълнителен SDS патроник, който става и на 2-26 DFR. Производство на Копренас. Може да се ползва като къртач, перфоратор и бормашина. Дано съчетаването на толкова функции не е за сметка на качеството. Макар, че за 119 лв......не може да се очаква много.

П.П. Патроникът малко ме поизпоти. Има допълнителна блокировка и потъва към машината на две степени. В противен случай не влиза бургията. Хубаво е, че има някакво упътване та се ориентирах на време.

60см бургии не съм ги пробвал, но са на Абрахам /ADW/. Колкото изкарат толкова. Все пак ако се наложи една две дупки в годината да им с какво. Не обичам да се моля за инструменти.

П.П. Това чудо каква поддръжка изисква. Някаква смазка само на патроника от време на време или нещо по специфично?
jekasus - майстор
prascho написа:

П.П. Това чудо каква поддръжка изисква. Някаква смазка само на патроника от време на време или нещо по специфично?
Никаква първите три години :lol: И не бъркай лепило със него, ще разкажеш играта на съединителя.

Аз пък си взимах дигиталния ъгломер и май ми хареса за тая скромни пари, а и размерите на уреда са точно за моя работа.
EDI - майстор
Слагай малко смазка на захвата на шилото или свредлото, когато ги слагаш, друго не иска.
niordanov - помощник
Някой да е погледнал случайно удължителите колко кв. мм са?
prascho - майстор
Да, аз погледнах удължителите. 3х1,5мм2 са.

П.П. Перфораторът е с кабел 2х1мм2. Малко странно впечатление ми направи, че няма земя. Най-вероятно кабелът е многожилен. Тежичък е за бъркане на лепило. Аз и за пробиване няма да го ползвам. Имам си 2-26 :). Баща ми уж ще разбива част от старата къща, та ще видим. Следващото лято ще е на ход.
zaza14 - специалист
Опа прасчо....и аз писах в една друга тема

viewtopic.php?f=54&p=622045#p622045

би ли сподел ти как се справи с;

OK, взех, Парксайда. Да ми служи дълго време! Имам няколко въпросчета. Правя както е описано в книжката:

"...дръпнете блокиращата гилза назад (дърпам я) и свалете правозащитната капачка от захвата на инструмента"

Дърпам блокиращата гилза, но правозащитната капачка не иска да излиза....направих няколко опита и се отказвам. Нещо по-специфично ли се прави, да я изкарам?
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: