Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Няма защо. :)
И някой съфорумец ако иска мога да му подаря (трябва да има поне 50 поста (един вид да не се регистрира във форума само и само , за да ги получи безплатно)), и ще трябва или да дойде да си го получи от мен, или да му го пратя с куриер (примерно с Еконт със всички възможни отстъпки)...
kr1100 - майстор
stan73 искам да купя, че сина ми има синузит. дай координати
mitko64 - майстор
Нещо гледам негативни отзиви за оберфрезата. Не знам кой на каква бройка е случил, но мога да кача снимки на моята бивша(подариха ми нова), която представлява топка стопена пластмса, с две стърчащи жици, които ако ги включиш в контакта, моторя върти като нов, все едно не е минал през пожарище - много яка изилация на ротор и статор, същото важи и за орбиталния шлайф, в по- малка степен(не е толкова стопен корпусът).
stan73 - майстор
kr1100
Нали писах по-горе - ще ти подаря. Телефонът ми също го има по-горе. А живея в жк "Изгрев", над "Цветният".
stan73 - майстор
mitko64 написа:
Нещо гледам негативни отзиви за оберфрезата. Не знам кой на каква бройка е случил, но мога да кача снимки на моята бивша(подариха ми нова), която представлява топка стопена пластмса, с две стърчащи жици, които ако ги включиш в контакта, моторя върти като нов, все едно не е минал през пожарище - много яка изилация на ротор и статор, същото важи и за орбиталния шлайф, в по- малка степен(не е толкова стопен корпусът).
Моята е добра, но с Радиус си ги подбирахме (то, тогава там се получи нещо като форумна среща (дойде и още един колега) :) ), но пък докато ги подбирахме имаше и няколко недобри...

А орбиталният шлайф още преди много време бях писал, че ми харесва много и ако изключим вибрациите (които са не малко и работата с дебели кожени ръкавици е задължителна) работи толкова добре и загрява толкова малко, че би ставал и за профи употреба. (но пък и явно понякога има и кофти попадения)
Последна промяна от stan73 на пет май 08, 2015 2:22 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
Е има си и кусури- това водещата планка е пълен пунт, криви се накъдето и е кеф, за нищо не става, но мотора е явно много як, щом устисква на такива температури.
monster18 - специалист
Някой купили си перфоратор гледам не пишете за него ?
Tiger221 - специалист
Това гедоре според мен,изобщо не си струва.Напълнили са го само с битове и други дреболи,и за какъв чеп са ми 3 тресчотки. Това предното с двете тресчотки за около 80 лева според мен е перфектно, дори има по-полезни части,които ги няма в това скъпото. Аз ползвам подобно 108 части само,че е на Force. И един отделен комплект торксове и шестограми,защото тези в гедорето са по-слаби( пример шестограм 14мм,с опашка за захващане 8 мм.). Няма нещо,което да ми е липсвало досега. Иначе лидълското,не го знам как е като здравина,но това на форс няма мърдане,нямам нищо счупено,ако не броя тези най-големите шестограми и торксове (шестограм 14мм;торкс Т55), а го подлагам на всякакви мъчения.
kr1100 - майстор
stan73 написа:
kr1100
Нали писах по-горе - ще ти подаря. Телефонът ми също го има по-горе. А живея в жк "Изгрев", над "Цветният".

4 експериментални блокчета ли ? Ще видя тел по- назад. Сутринта отпрашвам надалеч , чяк до Пчелина - на цели 800м от Вятърната . :o
Син Шаранован стикер на най заден ляв джам.
radius - майстор
Днес пробвах косачката и ми се стори супер. Не съм ползвал досега, така че мнението ми не тежи особено. В сравнение с тези на комшиите, моята не се мъчи толкова при косене (държи си оборотите). Реже и разни по-дебели бурени и бъзаци. Събира си всичко в контейнера, абе доволен съм.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: