Нека намерим най-тънките цени.
Andisi
Ясно, значи ще дебна някоя промоция на скилчето да дооборудвам градинската работилница. За смазване WD 40 ще свърши ли работа или да търся нещо друго специално за такива машини?
EDI - майстор
И обикновено машинно масло върши работа, поливаш шината, 5 секунди работа на празен ход и си готов за работа.При много продължителна работа може да смажеш ножа и по средата на работата.След края на работата с една баданарка изчистваш остатъците, пак малко смазка, пак 5 секунди на празен ход и готово.Никакви специални грижи не изисква машината.
fore - майстор
n_a написа:
Кауфланцкия тостер е с цяла гофре плоча. Не прави сандвичите на триъгълничета! Не щем такъв.
У нас тостерите са консуматив

Колега не знам за какъв тостер говориш и какви триъгълници и геометрии визираш. Аз ти говоря за нормален тостер с реотанчета- 4 броя Х 2 за всяка филийка- такъв купих преди години от Лидъл и не е консуматив- работи супер точно и качествено и се почиства добре. Само символите на бутоните му се изтриха, но Аз ги възстанових над тях с маркер.

Та ти говориш за някакъв Гофретник можеби ?!
Тостера е бял за нормален размер филии със стойката за подгрев на филиите отгоре и електрониката за претопляне и размразяване и тнт- нормален тостер си. После мисля че пуснаха и за по големи филии още един модел. И от тогава няма.
Последна промяна от fore на ср май 13, 2015 10:47 am, променено общо 1 път.
profesionalist_wood - майстор
Доволен съм от шибания гофретник :lol: Добре че са сложили в книжката рецепти как да си го приготвям.... Дори с имисля да си взема още един за вилата....беше на промоция от 19 лв...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
fore, извинявай, наистина не за тостер, аз за сандвич-тостер мисля и пиша.... Тостерите ни са 3 броя, за по 4 филии, бяло-синкави, от метро, купувани за без пари по различно време, ползват се всеки ден и единствено стартовият механизъм отвреме на време иска припомняне кой е шефа. Моля някой да ми каже за Bosch комплекта битове и свредла 33 части. Нормалната им цена е 26лв, без доставка... от пластелин ли са направени или ?
Andisi
Аз взех на Макита от колегата Kumay за под 30 лева(не помня точно колко бяха) и съм доста доволен, ако има някакво износване след 500+ винта то е незабележимо с просто око. В други теми колеги казваха че на Бош хубави са тези жълтите, но те са и по-малко като брой в комплект.
nikolson - майстор
Тука стана някакъв тюрлюгювеч, тостери, храсторези... #-o Слагайте по някой цитат, да се знае на кое отговаряте. Уж за тостери са последните мнения, айдеее, някой си купил Макита, викам, баси, термочаши съм виждал, сега и тостери ли са пуснали. :lol:
atanasov2004 - специалист
Колеги няма ли кой да отвори 2015 г., още пише Инструменти - 2014 - 2....пък и много мнения станаха. По добре нова тема - 2015 гдина.
themask - специалист
atanasov2004 написа:
Колеги няма ли кой да отвори 2015 г., още пише Инструменти - 2014 - 2....пък и много мнения станаха. По добре нова тема - 2015 гдина.
Ми отвори, де - не боли :-D
fore - майстор
Въпрос ???

Пак да има за Вилата взех перфоратора вчера. Като е на ударен режим- тресе повече. Каточели 4 кг Спаркито тресе по малко. Нормално ли е ?

И също- като върти на ляво и превключа на донагласяне на шило/отвертка позиция, след което превключа само на къртене- продължава да върти като да е при донагласяне. На дясно това не се проявява. Там си превключва коректно !

Някой да има наблюдение върху това ?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: