след което превключа само на къртене- продължава да върти като да е при донагласяне.E, точно за нещо такова споменах преди ..хм - 5 - 15 страници с постове

след което превключа само на къртене- продължава да върти като да е при донагласяне.E, точно за нещо такова споменах преди ..хм - 5 - 15 страници с постове
Tiger221 написа:Колеги,знаете ли как стои въпросът със връщането във кауфланд. Вземах една парочистачка,която едва ли ще ползваме. Още не е разпечатвана и съм я взел преди два дни. Има ли възможност да я върна и да ми върнат парите,както при лидл.Няма проблеми, и аз си бях купил един чопър ама на третото използване изпуши
stiv1961 написа:В твоят случай е изгорял,а при мен не сме я ползвали и си работи. Дали пак ще стане?Tiger221 написа:Колеги,знаете ли как стои въпросът със връщането във кауфланд. Вземах една парочистачка,която едва ли ще ползваме. Още не е разпечатвана и съм я взел преди два дни. Има ли възможност да я върна и да ми върнат парите,както при лидл.Няма проблеми, и аз си бях купил един чопър ама на третото използване изпуши, в неделя го купих, следващата неделя го върнах и ми дадоха паричките. Попълних някакъв протокол само.
Tiger221 написа:Ще стане, още повече че не е ползвана, дори не е разпечатана.stiv1961 написа:В твоят случай е изгорял,а при мен не сме я ползвали и си работи. Дали пак ще стане?Tiger221 написа:Колеги,знаете ли как стои въпросът със връщането във кауфланд. Вземах една парочистачка,която едва ли ще ползваме. Още не е разпечатвана и съм я взел преди два дни. Има ли възможност да я върна и да ми върнат парите,както при лидл.Няма проблеми, и аз си бях купил един чопър ама на третото използване изпуши, в неделя го купих, следващата неделя го върнах и ми дадоха паричките. Попълних някакъв протокол само.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: