Нека намерим най-тънките цени.
juvesan - специалист
след което превключа само на къртене- продължава да върти като да е при донагласяне.
E, точно за нещо такова споменах преди ..хм - 5 - 15 страници с постове :rolleyes: , че има някакви неясноти относно смяна на режимите понякога, но заради това не бих го върнал... прави някакви такива чалъми на моменти при мене, ама не му мисля хич.... :drinkers:
Andisi
По принцип на Спарки пишат че не е хубаво да работи дълго в режим на ляв ход. Ако не ти трябва за нещо конкретно, предполагам е по-добре да го оставиш в позиция на дясно. Иначе аз също не бих го върнал само заради това. Да си кажа честно, на моя левия ход съм го пускал само да видя дали работи и за чистене на ключа.
fore - майстор
То тоя перфоратор може ли да се ползва за верт ? Да развива ? Има ли Нютони в него ? Освен че като ти заклини свредлото в метал-пускаш левото и си ти.
Не е болка, просто питам ?

А за тресенето при ударен ?

Спаркито дето го търкалям е с вертикален мотор и няма ляво въртене и безударен режим- кърти и пробива. Но не тресе толкова. При него проблема е цената щото е Х 4 нагоре. :mrgreen:
fore - майстор
Перфораторът има ли съединител всъщност ?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
http://forum.napravisam.bg/forum/viewto ... 57&t=50732
Развалиха ни чата напрао
Tiger221 - специалист
Колеги,знаете ли как стои въпросът със връщането във кауфланд. Вземах една парочистачка,която едва ли ще ползваме. Още не е разпечатвана и съм я взел преди два дни. Има ли възможност да я върна и да ми върнат парите,както при лидл.
stiv1961 - майстор
Tiger221 написа:
Колеги,знаете ли как стои въпросът със връщането във кауфланд. Вземах една парочистачка,която едва ли ще ползваме. Още не е разпечатвана и съм я взел преди два дни. Има ли възможност да я върна и да ми върнат парите,както при лидл.
Няма проблеми, и аз си бях купил един чопър ама на третото използване изпуши :-D , в неделя го купих, следващата неделя го върнах и ми дадоха паричките. Попълних някакъв протокол само.
Tiger221 - специалист
stiv1961 написа:
Tiger221 написа:
Няма проблеми, и аз си бях купил един чопър ама на третото използване изпуши :-D , в неделя го купих, следващата неделя го върнах и ми дадоха паричките. Попълних някакъв протокол само.
В твоят случай е изгорял,а при мен не сме я ползвали и си работи. Дали пак ще стане?
anabolicbeast - специалист
Tiger221 написа:
stiv1961 написа:
Tiger221 написа:
В твоят случай е изгорял,а при мен не сме я ползвали и си работи. Дали пак ще стане?
Ще стане, още повече че не е ползвана, дори не е разпечатана.
stiv1961 - майстор
Казваш им, че не ти харесва и толкоз. Ако не щат кажи им да прочетат ЗЗП.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: