Нека намерим най-тънките цени.
пишман_майстор - майстор
Взех си от кауфланя два памучни гащеризона . Харесаха ми, удобни и за шишковци кат' мен. Днес минах да си взема още един 56 номер, ма свършили ... малки номера-бол.
вт май 20, 2025 11:58 pmпишман_майстор написа:
Взех си от кауфланя два памучни гащеризона . Харесаха ми, удобни и за шишковци кат' мен. Днес минах да си взема още един 56 номер, ма свършили ... малки номера-бол.
Ако са черни, но не пише пранксайд, ще си купя и аз.
пишман_майстор - майстор
Не са. Цвят индиго ( дънки) и бозаво-зелен. Супер са.
Надпис парксайд, едва четящ се на едното джобче. И лесно за отпаряне ( отстраняване )
Virtex - майстор
Някои знае ли дали има реален шанс да се намери дръжка за Комбиниран градински уред 4в1 PARKSIDE, като модела вероятно е PBK4A1 или подобен като тази от снимката

Уреда е взет преди доста време, сега е отворен и липсва дръжката на тримера. От магазин е взет, но къде е касовата бележка - не знаят.

До колкото знам парксайд нямат резервни части, поръчах подобна дръжка за произволен подобен уред, но не става - диаметърът на парксайда е по-малък.

Приемам предложения и за алтернативи, но търсенето ми не се оказа много полезно, особено за такъв тип ръкохватка.

Прикачен файл

pks.png
pks.png (45.74 KиБ) Видяна 386 пъти
vlax - майстор
пон юни 09, 2025 12:54 amVirtex написа:
...поръчах подобна дръжка за произволен подобен уред, но не става - диаметърът на парксайда е по-малък.

Приемам предложения и за алтернативи,
Не може ли да го уплатниш с нещо,да подложиш нещо
:partyman:
kr1100 - майстор
пон юни 09, 2025 12:54 amVirtex написа:
.....До колкото знам парксайд нямат резервни части, поръчах подобна дръжка за произволен подобен уред, но не става - диаметърът на парксайда е по-малък.

Приемам предложения и за алтернативи, но търсенето ми не се оказа много полезно, особено за такъв тип ръкохватка.
Колко е разликата в диаметрите ??
Като идея алум. тръба дълга 100 мм и сцепена през средата. С каква дебелина - според разликата в диаметрите. Друга идея - ел.изолационна лента навита слой след слой до постигане на нужния диаметър
valentino76bs - майстор
Вчера видях на Лидл 2 вида акумулаторни перфоратори единия 119 другия 150лв,изглеждаха ми еднакви.Някой да знае каква е разликата ,че нямах време да ги гледам.
пон юни 09, 2025 8:15 amvalentino76bs написа:
Вчера видях на Лидл 2 вида акумулаторни перфоратори единия 119 другия 150лв,изглеждаха ми еднакви.Някой да знае каква е разликата ,че нямах време да ги гледам.
Това, което намерих на пръв прочит;
119.99лв 3j , без батерия и зарядно. Има няколко свредла и зарядно.
149.99лв 1.9J, без батерия и зарядно. Същата окомплектовка, вижда се, че е в куфар.
valentino76bs - майстор
пон юни 09, 2025 12:03 pmТрифон П.Трифонов написа:
149.99лв 1.9J, без батерия и зарядно. Същата окомплектовка, вижда се, че е в куфар.
Къде е логиката по скъпа а с по малко джаули да не е обратно?
пон юни 09, 2025 12:21 pmvalentino76bs написа:
пон юни 09, 2025 12:03 pmТрифон П.Трифонов написа:
Къде е логиката по скъпа а с по малко джаули да не е обратно?
Не знам и не ме интересува. Възможно да е куфара, но ако си заинтересован, сам ще разбереш.
Понеже не ги намерих в актуална брошура, заповядай и търси логика!
https://oferta.bg/offer/parkside-perfor ... perforator

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: