Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Kaufland и Lidl са си сериозни, ама ние сме си крадливи говеда. Днес в Перник гледам останал един комплект от секачите, разпечатен. Засилих се да го вземам, но викам да погледна- едното длето липсва. Скоро четох тука във форума и за откраднати батерии на инструменти.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
До 3 дена "всичи" магазини приемат така наречената "грешна покупка". Неразпечатана или поне с неповредена опаковка.
Не се мотайте, ами утре....
Инак Кауфланд са си супер за повредени уреди. Връщаш им го, пишат си протокола и броят парите
bulhomes2 - майстор
До седмица си взимат обратно нещата дори и да няма проблем с тях. Няколко неща съм взимал, пробвал, не са ми харесвали и съм ги връщал. Даже в повечето ми случаи съм ги взимал от един Кауфланд, а ги връщам в съвсем друг град.
stan73 - майстор
Tiger221 написа:
stiv1961 написа:
Tiger221 написа:
Колеги,знаете ли как стои въпросът със връщането във кауфланд. Вземах една парочистачка,която едва ли ще ползваме. Още не е разпечатвана и съм я взел преди два дни. Има ли възможност да я върна и да ми върнат парите,както при лидл.
Няма проблеми, и аз си бях купил един чопър ама на третото използване изпуши :-D , в неделя го купих, следващата неделя го върнах и ми дадоха паричките. Попълних някакъв протокол само.
В твоят случай е изгорял,а при мен не сме я ползвали и си работи. Дали пак ще стане?
Няма да има проблем. Собственикът, а и гаранционната политика са същите, като при Лидл.
stan73 - майстор
mitko64 написа:
Kaufland и Lidl са си сериозни, ама ние сме си крадливи говеда. Днес в Перник гледам останал един комплект от секачите, разпечатен. Засилих се да го вземам, но викам да погледна- едното длето липсва. Скоро четох тука във форума и за откраднати батерии на инструменти.
И аз преди около седмица или 2, като бях в единият Лидл, чух до мен един клиент, говореше с една от продавачките, че идвал от другият Лидл за някаква машина при тях, защото на другото място имало една бройка, но със липсващ акумулатор. (може да продават останки от белият свят при нас, но и нашият манталитет не е на ниво...)
Chefo77 - майстор
Ами ако е идвал от Лидл - Възраждане за батерия на акумулаторното зеге - нормално е. Още в понеделник имаше 5-6 бройки, като отворената най-отгоре беше без батерия. Манталитетът си е страхотен, к'во. Трябва ти - вземаш си :)
stan73 - майстор
Ох, за съжаление има изроди всякакви...
EDI - майстор
И в Ямбол беше така.Ходих да си купя от свредлата и видях, че имаше 10-ина зеге-та.Реших да погледна как изглежда. Най-горното беше отворено и без акумулатор.
Andisi
Много ясно, не може Dewalt да продават машини с два акумулатора, а Parkside да са с една, трябва да се поправи тази неправда. :-D Аз какво да кажа, като взех ножица без зарядно. :x
dadko - майстор
Аз тази ножица я върнах. Не ме кефи- слабичка е. Пооформих с нея един чимшир- ами тя на клончета колкото пълнител за химикалка- спира сама. Върнаха ми парите без проблем. Даже не отвориха кутията да погледнат дали връщам всички части. Само ме попитаха- "не работи ли"- казах- работи си, но не ми харесва.
А относно разкомплектованите комплекти с липсващи части- преди седмица-две, когато пускаха тресчотка с камъни и битове- от комплекта някой беше тафил точно тресчотката.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: