Нека намерим най-тънките цени.
lov - майстор
Andisi написа:
Много ясно, не може Dewalt да продават машини с два акумулатора, а Parkside да са с една, трябва да се поправи тази неправда. :-D Аз какво да кажа, като взех ножица без зарядно. :x
Тука няма неправда има само маркетингов трик ама той си влиза в правилата на играта. Щото една батерия по малко и цената пада пък че после като ти трябва още една и си я купиш допълнително ще се усетиш чак тогава къде са ти събули гащите и намазали даже и с вазелинче :x
Фитилчо - майстор
Нa Мен една батерия ми стига....Ама 5.2 Ah :razz:
stan73 - майстор
lov написа:
Andisi написа:
Много ясно, не може Dewalt да продават машини с два акумулатора, а Parkside да са с една, трябва да се поправи тази неправда. :-D Аз какво да кажа, като взех ножица без зарядно. :x
Тука няма неправда има само маркетингов трик ама той си влиза в правилата на играта. Щото една батерия по малко и цената пада пък че после като ти трябва още една и си я купиш допълнително ще се усетиш чак тогава къде са ти събули гащите и намазали даже и с вазелинче :x
И да и не. Батериите за лидълските машинки обикновено са по около 30 лева. Ако искаш сравнявай с цените на някои от яките марки.
fore - майстор
lov написа:
Andisi написа:

18-ката я платих 40.

Простата сметка казва че 40 + 130 за верт = 170 тотал, което е различно от 500 - 600 и тнт. Вазелин не трябва !
vasko9999 - специалист
Някакви отзиви от станцията за заточване за 49лв?Ключовете с тресчотка в събота май са на сметка за18 лв,за сравнение един ключ 17 на топмастер е около 15 лв.
lov - майстор
fore написа:
lov написа:
Andisi написа:

18-ката я платих 40.

Простата сметка казва че 40 + 130 за верт = 170 тотал, което е различно от 500 - 600 и тнт. Вазелин не трябва !
Ще влезем в един безсмислен спор. На марковата техника освен за качеството което се очаква да бъде на високо ниво плащаш и само заради марката. Винаги има и добри попадения на такава техника на ниска цена. И ако даден инструмент го ползвам изключително рядко не се и замислям дори да си взема еднодневка. Тъй че никога няма да дам примерно за верт 200-300 и на горе при условие че го ползвам евентуално 10-15 минути на ден.
stiv1961 - майстор
vasko9999 написа:
Някакви отзиви от станцията за заточване за 49лв?Ключовете с тресчотка в събота май са на сметка за18 лв,за сравнение един ключ 17 на топмастер е около 15 лв.
Нещо не мога да ги намеря тези ключове :?
vasko9999 - специалист
stiv1961 написа:
vasko9999 написа:
В новата онлайн брошура в събота на 23 май.
stiv1961 - майстор
Мдааа, благодаря, аз гледам тигана с рибата и не свалям зъркели по надолу :-D
Tiger221 - специалист
stiv1961 написа:
vasko9999 написа:
В новата брошура са. Иначе аз другата седмица мисля да отмъкна по един от всеки чук,ако са ADW. Миналата година вземах само,този който е от двете страни тъп(каменарски). Не е мръднал изобщо,много удобна дръжка и здрава,не се е разхлабила още. Метала само се драска. А за ключовете,ще се позамисля,макар че отдавна се каня да взема такъв тип ключове. 14 няма къде да се ползва,повече ми трябват 16 и 18.А и предпочитам да са на шарнир за да се навират навсякъде. Като цяло,ще ползвам само 10 и 13.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: