• 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
cholev написа:
са швейцарски.
Чолев, на всички е известно че е европейско/офиса е там/, но произведено някъде извън Шенгена.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Някой има ли гравиращата хуйничка? Изобщо удобна ли е за хващане?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=4592
Chefo77 - майстор
Това си мисля, че е по-скоро мултишлайфче (Дремел), отколкото уред за гравиране. Работи с обороти. А самият уред за гравиране работи с вибрации. От него (гравьора) имам по-стария модел, на брата взех по-новия. И двата са супер!
themask - специалист
А тази "дигитална" станция за запояване става ли за нещо, че имам един поялник от 20 лева на 20 години и се чудя...

Фитилчо, то зима стана, кога ще ме огрее, ахахаха. Парите отидоха за дърва :lol:
brick - специалист
Ще пробвам райдърските ножчета, благодаря за инфото - нямам предубеждения към евтините марки.

Но по мои впечатления парксайд са добри - както за зеге, така и за саблен трион. Със сабления кастрих дървета, нарязах няколко кубика дърва и гътнах стар гредоред и още не се е наложило да отворя втори комплект ножчета. Много са жилави, нямам счупено досега - случвало се е да го засрещна и изкривя, изправям го с гаргите и продължавам да режа.

За зеге съм ползвал и немски MP.S Profi Line - перфектни, но ужасно скъпи. После и Крафтомат от софийския Баухаус. Уж произведени от Бош, но са от калпава стомана - затъпяват се по-бързо от лидълските. Към парксайд претенциите ми са, че нямат дълги ножчета за дърво, та се е налагало да търся отдругаде.
cholev - майстор
jekasus написа:
cholev написа:
са швейцарски.
Чолев, на всички е известно че е европейско/офиса е там/, но произведено някъде извън Шенгена.
Искаш да кажеш, че като на ножчетата пише произведени в Швейцария за немската фирма Парксайд са произведени извън шенген, а като на ножчетата пише произведени в Швейцария за немската фирма Бош значи са произведени в Швейцария. :-D :lol:
Virtex - майстор
cholev написа:
Искаш да кажеш, че като на ножчетата пише произведени в Швейцария за немската фирма Парксайд са произведени извън шенген, а като на ножчетата пише произведени в Швейцария за немската фирма Бош значи са произведени в Швейцария. :-D :lol:
И кой говори за Бош в момента ?

Явно мечтата да имаш Бош не ти излиза от главата :-D :lol:

---

Това е малко в твой стил мнение, не се чувствай длъжен да отговаряш ;)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Chefo77 написа:
Това си мисля, че е по-скоро мултишлайфче (Дремел), отколкото уред за гравиране. Работи с обороти. А самият уред за гравиране работи с вибрации. От него (гравьора) имам по-стария модел, на брата взех по-новия. И двата са супер!
Това с оборотите ме интересува. Ноумъни за Дремел :-)
DMN - майстор
n_a написа:
Някой има ли гравиращата хуйничка? Изобщо удобна ли е за хващане?
Преди час си я взех. Не съм работил досега с такъв инструмент, така че не мога да дам сравнение с други модели.
Като се опитвам да я хвана като химикал, сякаш се получава добре, според мен е удобно, има релеф за такъв захват.
На първо място ми направиха впечатление ония "шпилки"(не знам точно как се казват), дето се слагат на тях дискчетата и се завиват с болтче. Челото, където има отвор за болтчето стягащо дискчето, не беше под 90 градуса спрямо оста, т.е. се получаваше биене на дискчето, щото лягаше малко настрани. Но с лека намеса на шмиргел чрез челно изпиляване на шпилката нещата се оправиха.

По принцип консумативите на Parkside все повече ми правят лошо впечатление(не че съм се скъсал да ги ползвам и купувам де :-D ). Съвсем прясно от вчера при работа на ъглошлайфа с абразивен диск на въпросната марка:
Прикачен файл:
P1140659.JPG
P1140659.JPG (106.01 KиБ) Видяна 1840 пъти
Това е втория диск на тази марка, който използвам, първия също цъфна като този. С други дискове на други производители такова чудо не ми се е случвало :weedman: .
Последна промяна от DMN на пон окт 30, 2017 11:09 am, променено общо 1 път.
radius - майстор
Зайо-Байо за възрастни, не че нямам неща от Лидъла, ама качеството е квото дойде. Направо не ми се почва да пиша за едни "свредла" със зенкери.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: