cholev написа: са швейцарски.Чолев, на всички е известно че е европейско/офиса е там/, но произведено някъде извън Шенгена.
Някой има ли гравиращата хуйничка? Изобщо удобна ли е за хващане?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=4592
cholev написа: са швейцарски.Чолев, на всички е известно че е европейско/офиса е там/, но произведено някъде извън Шенгена.
jekasus написа:Искаш да кажеш, че като на ножчетата пише произведени в Швейцария за немската фирма Парксайд са произведени извън шенген, а като на ножчетата пише произведени в Швейцария за немската фирма Бош значи са произведени в Швейцария.cholev написа: са швейцарски.Чолев, на всички е известно че е европейско/офиса е там/, но произведено някъде извън Шенгена.
cholev написа:Искаш да кажеш, че като на ножчетата пише произведени в Швейцария за немската фирма Парксайд са произведени извън шенген, а като на ножчетата пише произведени в Швейцария за немската фирма Бош значи са произведени в Швейцария.И кой говори за Бош в момента ?![]()
Chefo77 написа:Това си мисля, че е по-скоро мултишлайфче (Дремел), отколкото уред за гравиране. Работи с обороти. А самият уред за гравиране работи с вибрации. От него (гравьора) имам по-стария модел, на брата взех по-новия. И двата са супер!Това с оборотите ме интересува. Ноумъни за Дремел
n_a написа:Някой има ли гравиращата хуйничка? Изобщо удобна ли е за хващане?Преди час си я взех. Не съм работил досега с такъв инструмент, така че не мога да дам сравнение с други модели.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: