• 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 370
Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
Имам кауфландска телескопична подпора за гипскартон, днес си купих и лидълска.
Ще ги видя тия дни, коя е по-добра.
За 20лв си е подарък...
EDI - майстор
Лидълски имам две, с тях си правих тавана на банята на село/ОСБ листи вдигах/.За мен са много добри.
jekasus - майстор
След два дена - сравнение лидл и кауф - телескопични подпори.
Лидл бие почти по всички параграфи.
По-здрава конструкция.
Ергономия по-добра - натягането е удобно за ръка, при отпускането петата пада малко надолу, което също е много важно.
При кауф - чертата за за блокажа на пъпките по добре се вижда, лидл трябваше да заложи на бялата черта, тогава щеше да е идеал.
Не мога да направя сравнение с по-скъпите, подобни подпори, щото за 20лв - просто няма смисъл...
При тая цена, изобщо защо ли ги сравнявам...
Остава въпрос - колко време ще изкарат, но аз нямам такъв обем работа по тавани и вероятно ще забравя кога съм ги купил :-D
kozl - майстор
Жека за 1 лист към тавана с колко стойки се справяш?
Аз с 2 не успях и ползвах за трета стълбата, та си мисля да намина в Лидъла. Миналата седмица не видях да има но може и да съм пропуснал :?
jekasus - майстор
Само че сме двама човека, не съм пробвал сам/но вероятно пак ще стане без проблеми/.
Това е първи таван за тях, досега бяха малки обръщанки по отвори - спокойно мога да кажа, че съм зверски доволен от тази инвестиция от 40лв без две стотинки. Няма нужда от трети човек/надник/, няма излишно физическо натоварване, да държиш листа, докато го закрепиш, отделно можеш спокойно да го пасваш спрямо другите, държейки само на тези две подпори.

Прикачен файл

IMG_20200925_151407.jpg
IMG_20200925_151407.jpg (42.43 KиБ) Видяна 2472 пъти
mgbagera - специалист
Някой има ли мнение за ел. гайковерта от другата седмица ? 500нм. за развиване добре, ама тези 100нм на завиване ми се струват малко.
Пускан ли е до сега понеже не съм го засичал ?
kr1100 - майстор
пет сеп 25, 2020 7:43 pmmgbagera написа:
Някой има ли мнение за ел. гайковерта от другата седмица ? 500нм. за развиване добре, ама тези 100нм на завиване ми се струват малко.
Пускан ли е до сега понеже не съм го засичал ?
За какво ще го използваш ? За алуминиеви джанти зависи от марката и модела на автото Nm за затягане.

Миналата есен бях купил с аналогични данни от Кауфл. Е от 20 болта М14 успя да лашне 4 / на секретните болтове/ Останалите болтове затягани с динамометр. кл на 170Nm по предписание само щракане без никакво лашване дори на 1 болт. Ал. джанти са щатни за модела авто.
За завиване ще стане .
mgbagera - специалист
При всички положения няма да се ползва за джанти. За евентуални ремонти по колата. Примерно този месец ми се наложи да свалям ролката на коляновия вал и зъбното колело на разпределителния. Там без ударно е мъка.
пишман_майстор - майстор
Няма стане, от дърво може и да нямам много понятие, за разлика от коли. Ако ще смъкваш болтове на КВ, централни по карета и т.н. , търси нещо друго.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 370

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: