Нека намерим най-тънките цени.
sstefanov - майстор
Хикорията е ДЪРВО!
mitko64 - майстор
Как да не са от хикория, като на малкият си пише с големи букви. Нещо си се объркал. А за разните там бургии за фаянс, грес и таракота, да споделя и моят опит. Специално грес и таракота най безопасно се дупчат(да не се спука) с бургия за стъкло- бавно но сигурно и безударно. За голени дупки във фаянс, най- добри резултати с борщанга(прилича на пергел), боркороните са повече за тухла и бетон, много нащърбват. Борщангата обаче не става за грес и таракота, счупих на една Топекс пластината на центриращото свредло.
prince - напреднал
vasko9999 написа:
Преди малко се връщам от лидъла.Чуковете са на ADW,взех този с единия зъб (дърводелски го водят)-наистина е добре закален като чукна по стара здрава наковалня и се откопират зъбите от чука по наковалнята,има и магнитен държач за гвоздеи(доста интересно залепя пирона и ковеш с една ръка).Останалите два чука може би са пак от добър материал но дръжките са ДЪРВЕНИ а не от хикория както някой по напред беше писал.Взимах си и бургии две за камък-бетон,и две за плочки,на тези за плочките пробиването с УДАР Е ЗАДРАСКАНО,докато на другите не е,не знам какъв е точно замисъла(нали след като пробиеш плочката след нея има или тухла или бетон)?
Чуковете са с дръжка от хикория. Поне така пише на нея.
Производител: ABRAHAM DIEDERICHS. (Това ADW ли е?)
Каменарския и обикновения изглеждат по-добре от другите "китайчета".
Дърводелският чук при нас беше свършил.
stan73 - майстор
Хикорията определено е дърво. Води се най-доброто в света за дръжки на инструменти (като например чукове, брадви и т.н.). Веднага след него се нарежда ясенът.
П.П. Да, ADW e. Много съм доволен от предните им.
vasko9999 - специалист
Еееее пет дена никой не писа.......сега всички наскочиха.Не е врат а е шия......На мен ми се видя най обикновенно дърво,(ВСЕ ПАК ДАДОХ НЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТИ ПО ТЕМАТА)кво чак толкова е станало.Типично по български.....вместо да попогнеш на човек по добре го забии още по дълбоко.
prince - напреднал
vasko9999 написа:
Еееее пет дена никой не писа.......сега всички наскочиха.Не е врат а е шия......На мен ми се видя най обикновенно дърво,(ВСЕ ПАК ДАДОХ НЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТИ ПО ТЕМАТА)кво чак толкова е станало.Типично по български.....вместо да попогнеш на човек по добре го забии още по дълбоко.
Не съм те "наскочил", колега. :prost: Опитах да допълня ...

П.П. stan73, благодаря!
Chefo77 - майстор
vasko9999 написа:
Васе, вместо да се пениш, по-добре благодари на хората, от които разбра що за материал е хикорията.
Типично по български, да - те го образоват, той се дразни защо го поправят...
:partyman:
Между другото, откакто щях да претрепя колегата с изскочилата метална част на чук, друго освен метал не признавам за дръжка. Заварена или залепена и нитована.
vasko9999 - специалист
Chefo77 написа:
vasko9999 написа:
Васе, вместо да се пениш, по-добре благодари на хората, от които разбра що за материал е хикорията.
Типично по български, да - те го образоват, той се дразни защо го поправят...
:partyman:
Друга ми беше мисълта, по напред днес питах за въпросните чукове НИКОЙ НИЩО НЕ ПИСА.........а СЕГА КАТО МОЖЕМ ДА СЕ НАДСМЕЕМ ДАВАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ
Chefo77 - майстор
Васе, не виждам някой да ти се смее. Човек не може да знае всичко!
pachosz - специалист
Chefo77 написа:
Между другото, откакто щях да претрепя колегата с изскочилата метална част на чук, друго освен метал не признавам за дръжка. Заварена или залепена и нитована.
:shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :shock:
Ужас!!!! Чук с метална дръжка е добре ако го ползва човек като мен- на седмица по 5 минути. Но ако цял ден ти млатиш с тая метална дръжка, акъла ти се взема от вибрации.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: