profesionalist_wood написа:Не знам дали на циркулярите на Бош са също с ремък?Не са.
Този ремък няма ли опасност да започне да приплъзва, все пак там има доста прахоляци ...
profesionalist_wood написа:Не знам дали на циркулярите на Бош са също с ремък?Не са.
kr1100 написа:Преди малко пробвах водоструйката,върши прекрасна работа!vasko9999 написа:Колегата може да ме пита и тука директно. Писал съм VВ форума под ник / kris11/vsn написа:...Няма да се впускам в обяснения за ней,тук( http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.ph ... &start=345) колегите от VW клуб
Имам 1 я модел от 04.2012г Toзи март се спука 1 пластмасов кръг в/у който се трие съчмата на турбодюзата. Мислех да си правя нова шайба от полиамид, но отидох с турбодюзата -върнаха ме за да занеса цялата водоструйка.Нямаха от новия модел и ми върнаха парите /239 лв/.Отидох в друг ЛИДЛ и купих новия модел с 3 г гаранция.
Върши добра работа.Понеже на вилата я захранвам от резервоар 3куб съм сложил фин прозрачен ф-р /им снимки във Vw форума. Водата е от кладенец с дъно пясък помпата смучи песъчинки .
За 3г работа преди се миеха 3-4 автомобила -1 път запушена дза на турбодюзата и спукана пласмасова шайба пак там. Дюзата метла не ми харесва
profesionalist_wood написа:Ами на мен ми помага ремъка като се заклини парче дъска с чеп или ако натисна рязко и по този начен няма да изгоря мотора,а само ремъка ще се приплъзва в шайбата.То ако така лесно изгаря мотора, ебаси насрания циркуляр ... Ползвал съм едно след друго 2 броя 800-ватови китайчета, които редовно блокираха като им подадеш по-бързо дървото и не успях да ги изгоря - първото го пребих с тачка, второто го подарих. Да дам шапка пари за циркуляр и той вземе изгори
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: