Нека намерим най-тънките цени.
anabolicbeast - специалист
Ключовете се изкупиха кото топъл хляб. Сутринта в 8:01 в ж.к. Колю Фичето Велико Търново от 11 комплекта останаха 2 (този Лидъл отваря в 8:00). :shock: Според мен за тая цена са страхотни, не съм ги напъвал, но за повечето домашни дейности ще вършат работа! За който го интересува марката е ADW :wink:
presar - специалист
Някой знае ли дали са пускали скоро в Лидъл лентов шлайф,че ще трябва да оправям майсторски грешки по паркета.
ESPACE - майстор
Абе как страхотни бре? Сутринта бях в Лидл Плевен. Имаше около 20 комплекта. След щурма останаха 2-3. Аз имах поръчки от приятели и колеги и взех 6. Един комшия също ми поръча да му взема, че не му се ставало рано. Отворихме неговия комплект. Дават им 5градуса или 72 зъба. Да ама в момента в който щракне зъба има един луфт поне 3 градуса докато започне затягането. На практика губиш много от хода им. Миналата година си взех на промоция от Кауфланд за същите пари пак 5бр. но с чупеща се тресчоткова глава. И като изработка и като работа са с класи над тези. Моето мнение е че Лидълските[ADW, ABRAHAM DIEDERICHS] са меко казано недодялани и НЕ СТАВАТ. Главата им е огромна, но това не е основния им проблем. След малко отивам да ги връщам.
juvesan - специалист
Мдаа.. и аз днес взех един комплект. Има и някаква гъзария - Тествай ме... а бе цъкам насам , натам ... проклетите някак си незадоволително цъкат... имам едни фирмени, дето като ги подместиш направо "зъзикат"... както и да е , нямаше желаещи за тях, разходих се из магазина и накрая НЕ ги взех - видяха ми се като някои от бранда ТОП..мастАр - менте :? ( не, че парите не са като за такова нещо, просто нищо интересно ) :rock:
nikolson - майстор
Ха-ха-ха, дето викаше Стив61, "за тия пари не щете ли и торта да ви сложат". Даже и от споменатия Топмастър два броя са за тези пари. Пет броя за 18 лева са 2.60 за бройка. Нямам идея как се постига тая цена.
presar - специалист
Аз пък взех предпоследния комплект в 10 часа,колкото изкарат все е нещо.
anabolicbeast - специалист
Ако имате по-добро предложение за тия пари да ги връщам и аз? Ако не... Вече малко се оляхме, то не са луфтове, не щракали като професионалните, ми за 18 лева Gedore няма!
ESPACE - майстор
Пак казвам че дори за тия мижави пари това си е недоразумение. Добре, че ги върнах иначе щях да им се ядосвам яко. Понякога е по добре да дадеш двойно и тройно, но да е за нещо което си струва и върши добре работата за която е предназначено. И щом за същите пари си купих това,
Прикачен файл:
230520152196.jpg

пак 72зъба, което си работи съвсем както се очаква е логично да очаквам същото и сега.
jika777 - напреднал
днес минах през лидл в Разлог и направих няколко снимки за хората който ги интересува и питаха по-назад за перфоратора видях и 1 фреза за канали и поне 10бр. ключове към 11ч.

Прикачен файл

20150523_080900.jpg

Прикачен файл

20150523_080843 (2).jpg
fox_vt - майстор
ESPACE написа:
Пак казвам че дори за тия мижави пари това си е недоразумение. Добре, че ги върнах иначе щях да им се ядосвам яко. Понякога е по добре да дадеш двойно и тройно, но да е за нещо което си струва и върши добре работата за която е предназначено. И щом за същите пари си купих това,
Прикачен файл:
230520152196.jpg

пак 72зъба, което си работи съвсем както се очаква е логично да очаквам същото и сега.
Колега тоя комплект откъде го купи и за колко пари ако не е тайна.

jika777 поялника дето си снимал не е лош взех преди време един такъв идеална работа ми върши у дома.Като свърши човката елементарно се прави нова от медна тел 6 квадрата и една плашка :wink:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: