Нека намерим най-тънките цени.
Andisi
Накрая май ще излезе вярна теорията че тук пращат върнатите от магазините в другите държави. Искаха ли ти пари за тока, който си изхабил за тестването на шмиргела :D

А този червения комплект отвертки който го пускат в пени има ли от малките звезди дето са PH00 и PH000. Или такива има само "обикновени" с дръжка?
nikolson - майстор
Вижте, това за върнатата стока...може и да е вярно. Колкото до пробването, да знаете, че това е магазин за храни и работа с инструменти в тях не е редно. Утре някой може да иска да си заточи бургия :lol: , друг да пробва електрожена...
Приемат ли гаранцията си? Приемат. За качеството, еми-и-и...Като има чалъм, купува се, като няма, пробваш, връщаш.
fore - майстор
PH и PZ 000000 ги има в часовникарските комплекти само.
stan73 - майстор
Andisi написа:
Накрая май ще излезе вярна теорията че тук пращат върнатите от магазините в другите държави. Искаха ли ти пари за тока, който си изхабил за тестването на шмиргела :D

А този червения комплект отвертки който го пускат в пени има ли от малките звезди дето са PH00 и PH000. Или такива има само "обикновени" с дръжка?
Всъщност и единият и другият шмиргели си бяха добре запечатани. Не личеше да са отваряни. Може аз да съм карък нещо... Все пак, чест им прави, че си уважават гаранциите винаги.

Няма 000 и 00. има само 0
Последна промяна от stan73 на вт май 26, 2015 2:00 pm, променено общо 1 път.
offvt - специалист
Някой да сподели за градинската ел. фреза .Все пак са я пускали преди година.
Andisi
По принцип се шегувах за тока. Но не трябва ли при покупка на електроуред, винаги да се пробва при продажба? Това го питам от законова гледна точка. На повечето места като го взимаш нещо, го разпечатват, вадят гаранцията и после го пускат пред теб. Точно за да не се разкарваш, иначе все пак са го пуснали и са ти върнали парите - значително по-добре от много от търговците в БГ.
nikolson - майстор
stan73 написа:
Няма 000 и 00. има само 0
Die zugehörenden Abtriebe bzw. Schraubendreher tragen als Größenangabe die Bezeichnungen PH für Phillips in Kombination mit einer Nummer, also PH 0, PH 1, PH 2 usw. Für kleinere Abtriebe sind mit abnehmender Größe die Bezeichnungen PH 00 und PH 000 üblich; vereinzelt treten auch andere Schreibweisen auf.
stan73 - майстор
Във въпросният комплект най малкият филипсов бит е 0.
2 или 3 нули в комплекта няма, затова и ми беше такъв отговорът по-горе.
Помня, че преди имаше толкова малки в един комплект, който си бях купил от Лидл, обаче бяха производство на Миломекс, бяха много меки и им ги върнах.
gibson58 - специалист
stan73 написа:
gibson58 написа:
Taя станцийка дали ще е читава? И дали има чофки после за нея? http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... =bg&title=
Не. Читава има от Конрад за 50 и няколко лева. (под тази цена читави не съм виждал (моята например е клонинг на Соломон за 200 долара и е съпоставима до голяма степен с тази конрадската (просто времената бяха други))
http://www.elimex.bg/product/31533/stan ... -zd99.html
За тази какво може да се каже?Някъде я бяха препоръчали.
fore - майстор
Този поялник има човка като на М-солдера- с гайка се присъединява. Това е добре. А и изглежда достатъчно остра за да се запоява прецизно за разлика от Лидълската.

А лично мразя да влача с поялника и стоика с регулатора отделно понеже го разнасям и на вилата. Но за 30 лева е добре !

Остава да се пробва - как поддържа температурата на върха на човката и на каква температура. В М-солдера има месинг набит в тръбичката отвътре където се нанизва човката. Явно и това спомага за поддържането на необходимата температура, както и прецизният електронен регулатор разбирасе.
Последна промяна от fore на вт май 26, 2015 4:00 pm, променено общо 1 път.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: