Нека намерим най-тънките цени.
Andisi
Аз имам подобен от Конрад, за хоби цели е идеален. Ако намериш тънка човка, става дори за SMD елементи. Като недостатък, мога да посоча малкия живот на човката. Моята първо се изкриви и после прегоря и остана само дебелата част. Не съм мерил колко точна се поддържа температурата, но на мен ми върши работа.
fore - майстор
Човки в Електронинвест бол ! Отвиваш, изтръскваш и набутваш новата. Калайдисваш и си ти ! :roll:
nikolson - майстор
gibson58 написа:
За тази какво може да се каже?
Прикачен файл:
126x150.jpg
126x150.jpg (11.68 KиБ) Видяна 1717 пъти
Някъде я бяха препоръчали.
Прати ми я. Ще я изкъпя, нахраня и ще я сложа да си легне, че уморена ми се види :-D
Andisi
От много работа с поялника ще да е. Ма ми се струва, че ще харчи много градско :D
nikolson - майстор
Andisi написа:
От много работа с поялника ще да е. Ма ми се струва, че ще харчи много градско :D
Като кара на смукач, ще харчи... :lol:
lov - майстор
offvt написа:
Някой да сподели за градинската ел. фреза .Все пак са я пускали преди година.
Май повечко време мина. За мен върши много добра работа при условие че почвата ми е малко глинеста и тежичка.Но с повечко работа на едно място се справя. То зора докато им хванеш чалъмите.
обработвам около 50 квадрата място.
presar - специалист
Andisi написа:

А този червения комплект отвертки който го пускат в пени има ли от малките звезди дето са PH00 и PH000. Или такива има само "обикновени" с дръжка?
Eто списък със съдържанието в комплекта
Изображение
Andisi
Айде хоп: http://olx.bg/ad/shmirgel-parkside-200w ... 8c5a7fdf33

Този сигурно не бие, а може и гаранцията да е по-добра след като цената е по-висока :lol:
sun_17 - помощник
Изображение
jika777 написа:
днес минах през лидл в Разлог и направих няколко снимки за хората който ги интересува и питаха по-назад за перфоратора видях и 1 фреза за канали и поне 10бр. ключове към 11ч.
Здравейте,

Да попитам - има ли разлика в асортимента продукти, които се предлагат в различните градове?
Например в Русе миналата седмица нямаше такъв перфоратор ( като на снимката).

Тази седмица пък в онлайн каталога http://www.lidl.bg/bg/Online_Brochure.htm има показани стоки, който пак ги няма в магазините.
lov - майстор
Камъните не винаги са идеални така че причината може да не е в самата машинка. На мен ми се е случвало с камък дето е от една и съща партида да не мога по никакъв начин да го подравня и балансирам. Най на края се ядосах и го ударих в земята. :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: