• 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
griffin - майстор
Острилката е с подобен камък
Прикачен файл:
kamyk.jpg
при мен само камъка отстана(верно от друга марка но сходна конструкция) лошото е че мотора е двуполюсен има малък момент и лесно се спира и при мен след известно време камъка се изхлузи от шпиндела и бях до там :-).
Резервни аз поне не съм срещал подобни може би от дремел нещо не знам.
mitko64 - майстор
Нещо ново от германския Лидл. На 08.05- за сефте пускат истинско дремелче на 220V, 160W, модела Parkside PFBS 160A1, с доста консумативи за 25 Евро.
itev - специалист
Вижте гръцките промоции
:?
http://www.lidl.gr/cps/rde/SID-71AA31D7 ... htm?id=235
brum - майстор
Баф го, искам перфоратора ...
dadko - майстор
mitko64 написа:
Нещо ново от германския Лидл. На 08.05- за сефте пускат истинско дремелче на 220V, 160W, модела Parkside PFBS 160A1, с доста консумативи за 25 Евро.
Кога ли ще дойде този дремел и тук ??? Ще го чакам.От Германия няма как да се закупи.
menka - напреднал
brum написа:
Баф го, искам перфоратора ...
Перфоратора е при нас от другия понеделник - 5 май, на 111лв. (днес беше на плакат в магазина)
XpacTa - специалист
Аз хвърлих око на свредлата - 5 броя с работна дължина 450мм (600 с опашката) за 30 лева ми се струва чудничко:
Изображение
EDI - майстор
Като гледам снимката, май не бих ги взел.Твърдосплавните пластини прекалено много стърчат от тялото, при тези диаметри ще се отчекват лесно.Ама, за 30 лева си заслужава, колкото изкарат, толкова.
profesionalist_wood - майстор
Можем само да им въздишаме на гърците,в техния лидъл всичко е заредено....Освен да се дигна до Гърция в Сидирокастро или Серес да си купя някой неща....
griffin - майстор
Первофатора е тежичък мнение за работа не мога да дам, с куфара бургиите и каквото има вътре е 6,4 кг горе доолу. Самия перфоратор е доста тежък може би около 3-кита. Бургиите за тая цена и двата комплекта дет пускат са подарък направо :-). Но дългите има смисъл да се земат само ако ще се прокарват тръби иначе бая големи ще дойдат за всекидневно дупчене :-).
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: