Нека намерим най-тънките цени.
ZEDYCUS - майстор
Днес сутринта минах покрай Мола в Пловдив и я видях тая масичка в Пикадилито, за 20 лв хич не се чудих и взех една. Имаше сглобена - същата като взетите от Кауфланд навремето, здрави се оказаха. :partyman:
fore - майстор
И Аз да не съм капо, понеже тогава купих верта и после стягите, та за масичката нямаше кинтаж но сега взех по малкият аналог. Колегата има двете. :roll:

И гледай как покрай Лидъл и тия се облажиха от Пикадили- конкуренти ще стават и те.
gogyto - специалист
И аз си взех една, имаше една сглобена, видя ми се стабилна пък и за 20лв...какво толкова му плащаш.
Все ще падне в нужда на вилата, че често не ми стигат двете ръце.. :D
fore - майстор
Да бе- Аз в гаража има квадратна масичка с менгеме. Обаче като трябва да хвана сечиво на менгемето с дълга дръжка- мотиката и лопатата, често не ми стига место. Пробвах да я изнеса навън, но е тежка. Скоро заварявах и асмата. Сгъвах арматури за да усиля асмата с още ферми. Пак пространството стигна со зор.
Тази масичка, а и Лидълската едва ли ще може да издържи на това натоварване -огъване на подобни арматури -Ф14-16, но за сечивата и по тънки железа ще е полезна.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Айде де, помогнете на човека, втори път пита
http://forum.napravisam.bg/forum/viewto ... 16&t=50934
israeli - специалист
Нали е пуснал вече тема?
Аз бих му помогнал, със съвет. Да си наеме фирма с майстори. Те ще са наясно кое как се изпълнява, а и ако има проблем може да ги потърси за отстранаването му.
EDI - майстор
n_a написа:
Айде де, помогнете на човека, втори път пита
http://forum.napravisam.bg/forum/viewto ... 16&t=50934
Ми те нещата отдавна са измислени за такъв тип проблеми - материали ВАНДЕКС и е готов.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Плямпала :shock: какво ми отговаряте, тука, на мене....
EDI - майстор
Чешем са :lol: .Тези въпроси са разнищени основно.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
EDI написа:
Чешем са :lol: .Тези въпроси са разнищени основно.
To и аз. Оубаче, погледни форума, къде аджеба да търся по темата? Смешно малко

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: