Тези пак избиват рибата http://www.lidl.de/de/parkside-akku-dre ... =PARKSIDE® *&searchTrackingId=Product.196464&searchTrackingPos=61&searchTrackingOrigPos=61&searchTrackingPage=2&searchTrackingPageSize=36&searchTrackingOrigPageSize=36 http://www.lidl.de/de/parkside-akku-sae ... a1/p196467 http://www.lidl.de/de/parkside-akku-win ... =PARKSIDE® *&searchTrackingId=Product.196469&searchTrackingPos=64&searchTrackingOrigPos=62&searchTrackingPage=2&searchTrackingPageSize=36&searchTrackingOrigPageSize=36 и за десерт http://www.lidl.de/de/parkside-tauchsae ... =PARKSIDE® *&searchTrackingId=Product.196468&searchTrackingPos=63&searchTrackingOrigPos=60&searchTrackingPage=2&searchTrackingPageSize=36&searchTrackingOrigPageSize=36
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64
- майстор
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
stan73
- майстор
stan73
- майстор
Аз предният път си купих. Харесвам ги, вършат работа (обаче си ги подбрах).
Грифин, ако още си във Франция - дали ще пускат акумулаторният гайковерт при Вас ?
(може да питам дали може да ми го донесат едни приятели от там, а и другото, което ме притеснява - те ще идват със самолет, дали няма да им направят проблем при чекирането заради акумулаторите на машинката ? )
Грифин, ако още си във Франция - дали ще пускат акумулаторният гайковерт при Вас ?
(може да питам дали може да ми го донесат едни приятели от там, а и другото, което ме притеснява - те ще идват със самолет, дали няма да им направят проблем при чекирането заради акумулаторите на машинката ? )
jekasus
- майстор
stan73 написа:те ще идват със самолет, дали няма да им направят проблем при чекирането заради акумулаторите на машинката ? )Не знам за Франция, но преди две години ходих и се върнах с малък комплект инструменти(там и аку.винтоверт Макита) до Москва

stan73
- майстор
Avas_co
- майстор
mitko64 написа:Знам със сигурност, че в ръчен багаж не дават бормашини, пише го по летищата. Във Франция, предполагам в края на месеца ще се появат. Възможно и тука да дойдат, както мускетарите. Като излезат в Lidl. service , ще се разбере в кои страни ще ги пуснат.В ръчния багаж много ясно, че няма как да стане, но в чекирания не би трябвало да има ядове.
В ръчния нямаш право на един куп неща от козметика, та до клечки за зъби.
В другия обаче, не е чак такъв проблем.
Миналата година и аз се размотавах на няколко пъти между България и Москва+ разни екзотични дестинации из Русия, с един куп инструменти без никакви грижи.
Последно даже си прибрахме един верижен телфер разпарчетосан, че да го разпределим по багажите, че никак не ни се оставяше машина за над два бона там.
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература